bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- gammazlama yapmamak13
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- aziz yıldırım11
- aşık olmak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- haysenin1212
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- togg'a lpg taktırmak2
- einstein'ın karısı2
- satranç haram yasaklansın7
- ölüm4
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- kabalcı3
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- para amaç değil araçtır2
- çağrı isimli yazar5
- bu köyden olsam ne olacak8
- gina carano13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- sözlükteki vatan hainleri4
- rte tanrı değildir2
- yapay zeka moderatörü15
- sözlükteki deliler2
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- canına okuyacağım2
- yaz geceleri4
- en gey özelliğiniz15
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- beyazpenisliyabancı2
- omurgasız tekerlek5
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- diamond bosphoruss denen yazar7
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- anın görüntüsü21
- galatasaray sözlük2
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- katatespizartmasi15
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
geçen bayramda şahit olduğum şey..
bir sabah uyandım, aramalar, gelenler gidenler, yani aşırı derecede bir heyecan. önce zil çaldı, bir kaç küçük çocuk, sümüklü falan, başta onlara güzel sözler söyleyerek, kiminden de makas alıp, versemde sürekliliği can sıkmaya başladı. evden çıkamadım bir türlü, saatler geçti, saat 7, bildiğim akşam amını sikiyim.
kapı çalındı,
''euzi billah, euzi billah'', kapıda rahat, 25 tane adam, yani bildiğin, saçlı sakallı, koca götlü, göbekli herifler. dövüşmeye geldiler sandım, kapıyı kapıyıp kaçacaktım ki bir tanesi kapıyı tuttu. ecüc mecücden az biraz iyice, herifler, hep bir ağızdan hayırlı bayramlarrrrrr diyor, kadını, kızı, erkeği, gayi, travestisi, bildiğin 25 kiş.
kim gönderdi lan sizi, doğru söyleyin dedim, halen korkuyorum, sesim ağlamaklı, zalll diye bi bağırış geldi, çaktım dalgayı.
lan getirdim, afedersiniz bir kase şekerin amına koydular. ikişer üçer alıyorlar. yeter lan dedim, bir ikisine depik savurudm, biraz kaçıtılar tekrar geldiler.
kapıyı kapadım, ses vermeyeceğim, öldüm sansınlar, seri halde zile basıyor ibneler. lan oğlum yapmayın dedim, bir ikisinin ağzına çarptım, yok, laftan sözden anlamıyorlar. para isetmeye başladılar, lan o kadar adama para mı yeeter amını sikiyim. vermeycektim, bir iki tane tinerci sözlük yazarı çıktı, abi bir kaç lira ver istediğini, vuruyum diyor, yok lan demeye kalmadı cebimde ne var ne yok sövüşlediler.
bunlara arkadan bir küfür ediyorum, koca bir bayramın içine ettiler, yani o da hakkım. bu bayramda, öyle bir şey olursa, baştan söyleyim, evde yokum, illa yine diretirseniz, kemeri çıkarıp, allah yarattı demeyeceğim!
bir sabah uyandım, aramalar, gelenler gidenler, yani aşırı derecede bir heyecan. önce zil çaldı, bir kaç küçük çocuk, sümüklü falan, başta onlara güzel sözler söyleyerek, kiminden de makas alıp, versemde sürekliliği can sıkmaya başladı. evden çıkamadım bir türlü, saatler geçti, saat 7, bildiğim akşam amını sikiyim.
kapı çalındı,
''euzi billah, euzi billah'', kapıda rahat, 25 tane adam, yani bildiğin, saçlı sakallı, koca götlü, göbekli herifler. dövüşmeye geldiler sandım, kapıyı kapıyıp kaçacaktım ki bir tanesi kapıyı tuttu. ecüc mecücden az biraz iyice, herifler, hep bir ağızdan hayırlı bayramlarrrrrr diyor, kadını, kızı, erkeği, gayi, travestisi, bildiğin 25 kiş.
kim gönderdi lan sizi, doğru söyleyin dedim, halen korkuyorum, sesim ağlamaklı, zalll diye bi bağırış geldi, çaktım dalgayı.
lan getirdim, afedersiniz bir kase şekerin amına koydular. ikişer üçer alıyorlar. yeter lan dedim, bir ikisine depik savurudm, biraz kaçıtılar tekrar geldiler.
kapıyı kapadım, ses vermeyeceğim, öldüm sansınlar, seri halde zile basıyor ibneler. lan oğlum yapmayın dedim, bir ikisinin ağzına çarptım, yok, laftan sözden anlamıyorlar. para isetmeye başladılar, lan o kadar adama para mı yeeter amını sikiyim. vermeycektim, bir iki tane tinerci sözlük yazarı çıktı, abi bir kaç lira ver istediğini, vuruyum diyor, yok lan demeye kalmadı cebimde ne var ne yok sövüşlediler.
bunlara arkadan bir küfür ediyorum, koca bir bayramın içine ettiler, yani o da hakkım. bu bayramda, öyle bir şey olursa, baştan söyleyim, evde yokum, illa yine diretirseniz, kemeri çıkarıp, allah yarattı demeyeceğim!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar