bugün

dünya da insana huzuru ancak f gülen hoca getirir

yeter ki, o önyargılarınızı sadece bir tarafa bırakın, göreceksiniz huzuru da saadeti de. başlarda o kadar da, sorunlu değildim hoca efendi, mümtaz kişilik hoca efendi ile. ama gel gör ki, insanı sadece doğru yola sevk eden hallerini görükçe bende bir değişiklikler oldu.

cemaat evine gitmeden önce, 63 kg iken, girip çıktıktan sonra, 103 kg oldum, evellallah. ama, pek pahalı yemekler yemezdik. dışardakiler, spagetti denen, gavur icadı lüks yemekler yerken, biz sadece maklube falan yerdik, işte esas irade de bu değil mi? ve buna rağmen bende onca mutluluk baş gösterdi. sağlam irade bu olsa gerek.

sonra bizim kardeşler çok aşırı zeki oluyorlar, allah sizi inandırsın. hep, stv nin üst düzey dizilerinin ve kırık testi lerin karı. mesela, kardeşe, 'müdür, obama bugün geliyormuş' diyorsun, kardeş, buyursun gelsin ama yer var mıdır ki diyor. çok kültürlü insanlar.

ve bu zeka parıltıları da 'başarıyı' getiriyor. zaten ilk tanışmamız, cemaatle şöyle oldu. bi göz testine giecektik, benim gözler iyi ama, prosedür usulü sadece, göz nezlesi olmama rağmen girecektim, kardeş geldi, duvarlara tutuna tutuna sürünüyor, bir baktım, eleman sikmiş belanı, aleni ama olan adamın notu benden yüksek. bu olaya baktım, ve kurucu fethullah hoca nın hiknetini anladım.

zaten o kadar içten ki, nasıl ağlıyor. hem, çok da doğru sözlü. israil saldırısında suçu, gemidekilere bulacak kadar, dindar. sonra dinler arası dedikodu falan durumları, yani offf.

hal böyleyken, yer yüzününmehmet ali ağca dan ve harun yahya dan daha prestijli mehdi si, insana huzur getirmez mi, adalet ya da hak, siyaset, ticaret, artık kimin tekelinde?

sizlere de tavsiyem, gözlerinizi kapatmayın, iyi açın..