bugün

lock hariç hepinizden utanıyorum

Birkaç kelam etmek gerekirse eğer, ki etmek gerekir. Aleni bir şekilde, bu iki ismin kendilerini ayrı tutarak eski olmanın verdiği rahatlıkla diğerlerine özgürce, hepiniz boktansınız düldüller, ve dahası siktiğimin piçi konseptinde konuşabilme özgürlüğünü buldukları bir ortamda bu bakınız ve tek cümlelik yazarların, üşenip onlara gerekli açılımı yapamayacaklarını düşündüklerinden rahatça sen kalitesizsin göt, ve bunca kalitesiz orospu çocuğunun arasında durulmaz ironisiyle yeni nesilleri yerden yere vurma relakslığında olmaları şaşırtmadı elbette.

şu anda yedinci nesil olsamda şahsım eski bir yazardır, kendimi sildirdim geri geldim. evet bu sözlüğün eski kalitesini yitirdiği aşikâr, bu durum yüzlerce kez birçok farklı isim tarafından dillendirildi birçok defa. Ve siz bahsi geçen iki yazar, uzunca bir süre sözlüğü protesto etmek adına sözlükten uzaklaştınız. Ne güzel bu kalitesizliğin içinde, değildiniz. Kendi elitliğinizde nezih sohbetlerinizi ediyordunuz. Haha. Sözlük düzelmedi hala boktan, hepimiz hemfikiriz. E ne diye geri döndün dalkavuk demezler mi adama, anca ona buna kalitesiz, sikik, boktan gibi tabirlerle ayar vererek egonuzu buradaki insanlar üzerinde çiğneyerek mi varlığınızı konuşturacaksınız hala hee? Lan olum zall sizin kadar sözlüğün akıbetini düşünmüyor size ne oluyor da, sözlüğün yiten kalitesi için millete mütamadiyen yarak kürek ayarlar verdiğinizi sanıyorsunuz yahu?

Birçok eski yazar var, sizin gibi çığırtganlık yapmadan işine bakan sadece yazan. ve yeni nesillerin yani bu kalitesiz güruhun, önünü ilikleyerek her yazısına gerekli alakayı gösterdikleri birçok isim var. Siz yeter ki yazın, ortaya verilerinizi koyun eğer ki hak ediyorsa, gerekli alaka gösterilir. Ama yok, artık tıkanılmışsa, ona buna kalitesiz orospu çocukları diyerekten hala bir yer edinilmeye çalışılıyorsa, afedersiniz ama sizin o kalite aşılamaya çalışırken yaptığınız kalitesizliğe sokarlar.