bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı17
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fenerbahçe14
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği3
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş5
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü3
- sidiki cherif2
- gökten çikolata yağması2
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- iyi ve zafer ittifak olmalı2
- futbol taraftarlığı2
- sven jablonski2
- süleymancılar17
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın4
- evliliğin anlamı6
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- apo2
- 16 ağustos 20264
- devşirmeler2
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı2
- fuck pkk tişörtü2
- orta dünya da yaşamak istediğiniz yer2
- ahmet baran yazgan11
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- ismail kartal6
- asimilasyon harika bir şey5
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- pazar günü klasikleri2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- kadın olmanın avantajları16
- nervio22
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- saccharine2
- uludağ sözlük evreni11
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- g i l d e d l i l y18
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- yeni parti bitmiştir2
- yaşamak istenilen şeyler10
- gençlerbirliği6
- günaydın4
- hayatın kuralları9
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
vatansever geçinipte amerikan emperyalizminin kuyrukçuluğunu yapan çakalların pek sevmediği onlarca devrimciden sadece birisi.onun hiçbir sorunu sıkıntısı yoktu.ailesi varlıklı bir aileydi.yani isteseydi bir milyoner olurdu ve tabiri caizse paranın amına kordu.onu kötüleyen çakallar gibi vatan satıcılığı yapmadı.amerikan emperyalizminin kuyruğuna takılıp halka kurşun sıkmadı.iyi bir nişancıydı.isteseydi nurhak dağında kendisini kuşatan askerlerden bikaç tanesini tabiri caizse eşek cennetine yollayabilirdi.ama yapmadı.kendisini savunmak için kurşun sıktı askerlere ve öldürmeyi hedeflemedi.bu yüzden öldürüldü.buna rağmen amerikan emperyalizminden medet uman çakalların ''eğer vatanını sevseydi askerlere kurşun sıkmazdı''şeklindeki iftiralarına maruz kalmaktadır.
sözü fazla uzatmayayım.sinan cemgil'in cenazelerini almak için adıyaman'ın gölbaşı ilçesine gelen nazife cemgil şunları söylemiştir;
"Bu oğlum Sinan... Bunlar da onun arkadaşları (Kadir ve Alpaslan), kardeşleri.... Onlar da oğullarım... Bu çocuklar, bu oğullar; bu ülkeyi, halkı, sizleri sevdiler. Başka bir istekleri yoktu. Her biri birer dehaydı. Her biri üstün zekalı birer güzel insandı. Dileselerdi, düzenin adamları olsalardı, şimdi burada cansız yatmazlardı. Birer milyoner olurlardı. Ama onlar, halkı, sizleri sevdiler. Sizin sorunlarınızı omuzladılar. Size yalan söylüyorlar. Onlar eşkiya değildi."
Babası Adnan Cemgil ise, oradaki köylülere şu sözleri söyleyecekti:
"Ben varlıklı bir aileden geliyorum. Öğretmenim. Ekonomik durumum oldukça iyi. Oğlumu en iyi şekilde yetiştirdim. En iyi okullarda okuttum. Ülkenin en güzide üniversitesi ODTÜ'de okuyordu. Hiçbir şeye ihtiyacı yoktu. Ölmese yüksek mühendis çıkacak ve o da varlıklı bir hayat yaşayacaktı. Fakat o sizin iyiliğiniz için öldü. Bunu bilesiniz diye söylüyorum."
sözü fazla uzatmayayım.sinan cemgil'in cenazelerini almak için adıyaman'ın gölbaşı ilçesine gelen nazife cemgil şunları söylemiştir;
"Bu oğlum Sinan... Bunlar da onun arkadaşları (Kadir ve Alpaslan), kardeşleri.... Onlar da oğullarım... Bu çocuklar, bu oğullar; bu ülkeyi, halkı, sizleri sevdiler. Başka bir istekleri yoktu. Her biri birer dehaydı. Her biri üstün zekalı birer güzel insandı. Dileselerdi, düzenin adamları olsalardı, şimdi burada cansız yatmazlardı. Birer milyoner olurlardı. Ama onlar, halkı, sizleri sevdiler. Sizin sorunlarınızı omuzladılar. Size yalan söylüyorlar. Onlar eşkiya değildi."
Babası Adnan Cemgil ise, oradaki köylülere şu sözleri söyleyecekti:
"Ben varlıklı bir aileden geliyorum. Öğretmenim. Ekonomik durumum oldukça iyi. Oğlumu en iyi şekilde yetiştirdim. En iyi okullarda okuttum. Ülkenin en güzide üniversitesi ODTÜ'de okuyordu. Hiçbir şeye ihtiyacı yoktu. Ölmese yüksek mühendis çıkacak ve o da varlıklı bir hayat yaşayacaktı. Fakat o sizin iyiliğiniz için öldü. Bunu bilesiniz diye söylüyorum."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar