bir delinin not defteri

hay böyle aşkın ızdırabına...

mimarlık sana aşığım biliyorsun tatlım. ama ben de ara sıra kaçmak istiyorum senden. bırak yakamı be kadın diye çıldıran erkekler gibi bugün çıldırdım senin yüzünden. telefonlarımı kapayasım, msnde seni engelleyesim geldi. defol git diyesim geldi. ama diyemedim.

aşkım benim, tek sevgilim... her gece laptopla sevişiyorum senin yüzünden. mousemla çizgilerini okşuyorum. sonra elimde kalem, kucağımda kağıtlar... bırakamıyorum, aklımdan çıkaramıyorum seni. başkaları eline kalem alıp sana dokununca deliye dönüyorum, kıskanıyorum seni.

ah balım... güzel kuşum... sen var ya hem bazen bana yaka silktiriyorsun, bazen sevincimden, gururumdan göğsümü kabartıyor, bazen de havalara sokup, totomu kaldıyorsun. ah yavrum, var ya canım kurban sana!

sonra mimarlık, sabaha kadar gözüme uyku girmiyor bazen senin yüzünden. bazen de saatlerce uyuma sebebimsin. aşkından viraneye döndüm. o kadar dengesiz bir ruh haline sokuyorsun ki beni, kopamıyorum senden. vazgeçemiyorum bir türlü...

aşkın dört s teoremine göre bütün hislerimiz karşılıklı. birbirimizi hem seviyoruz, hem beceriyoruz sevgilim. hem bedenimizi hem beynimizi...

ah aşkım, ah tatlı meleğim... sen ve ben hayatımızın sonuna kadar hep beraber olacağız. sonsuza kadar...

seni seviyorum.

not: daha delirmedim lan!

hadi, öptüm!

12.08.2010
izmir