emirst

(#8940728)

canım benim, sevgili ne olduğunu anlayamadığım dostum. sen haklısın. özür dilerim. neden biliyor musun? çünkü sen ve tayfan zihniyetiyle yıllardır giderleşiyorum. artık yoruldum. kafamda saç kalmadı. ulu sözlük ulu'luğunu kaybetti. 50ye yakın kaliteli yazarı artık buralarda yazmıyor. çoğu uğramıyor bile. yani kısacası meydan size kaldı. hala siz biz ayrımı yapıyorum evet. ama bu aşağılama değil, aynı pozisyonda gördüğüm için sizleri. yani uçurumun iki tarafı.

birbirimize dokunamıyoruz. birbirimizi sevemiyoruz. birbirimizden sevgilimiz arkadaşımız olamıyor. neden mi? çünkü iki arada bir derede olma suçundan dolayı. benim şeriati istiyen çok dindar arkadaşım var. evet onlar süper insanlar olmayabilir ama onlar işin garip yanı anayasaya hayır diyor. neden mi? çünkü onlar ilerde emekli olmak istiyor. onlar çocuklarına iyi bir hayat vermek istiyor. günün birinde kolundan tutulup 5 sene hapis yatırılıp pardon suçun yokmuş demelerini istemiyorlar.

her neyse işte bunları anlatmak bana o kadar koyuyor ki artık, bıraktım ben dünyevi işleri. devletim milletim için ne iyiyse onu olun diyorum. hatta geçen gün türbanlı hatunlara alıcı gözüyle baktım giderleri var şaka maka. hele bi mavi gözlü vardı, sanırım aşık oldum. neyse genç insan. diyeceğim o ki, benim umudum yok artık. evet de desen hayır desen. ama şu var. anayasayı bir defa okuyan mantıklı insanlar, bu anayasaya hayır der. fakat siz büyük başbakanımızın yolu en doğru yoldur diyenlerdenseniz, bunun için yapılabilecek bir şey yok.

haa sana ne başbakan ne derse onu yapıyorum diyeceksen de. evet bana ne. harbiden de öyle. hiç umrumda değil usta. ver. hatta ben de veriyim olmadı. hiç olmazsa mutlu olalım ikimiz de. çünkü 70 sene yaşayacağım ben. bunun 25 senesini zaten yaşadım. kasılmayalım böyle basit şeylerle. bizden sonrasını düşünelim diyorsan da bir defa oku bence anayasayı.