bugün

çok pkk lı vuruyor heron u düşürün

bu sefer ortada soruşturma bile vardır . 2007 de bizzat askeri savcılığa yakalanmış ama artık ne kadarı gerçektir bilinmez bir "yetki problemi" nedeniyle hangi mahkemeye götürüleceği karmaşasından ötürü 3 sene boyunca bir klasörün içinde küflenmeye bırakılmıştır. bir de hesab edin ne kadar uğraşılmış halk bunu öğrenmesin diye.
ama neyseki türk halkı hainlerin nerelerde olduğunu , pkk nın elini kolunu sallaya sallaya nasıl heron lara 1 gün öncesinden yakalanmalarına rağmen nasıl dağlıca yı , aktütünü rahatlıkla vurabildiklerinide görmüş olduk.

yetki karmaşası masalınıda hiç yiyesim gelmedi... böylesine önemli bir konu 3 sene uzatılmaz. tabi o teğmen in bağlı olduğu kişiler baya yukarılarda değilse, yani emir yukarıdan gelmemişse...

çok enteresan değilmi? bu konuşmalardan 11 gün sonra dağlıca baskını gerçekleşiyor , üstelik yukarda dediğim gibi heron un sağladığı görüntüler 1 gün önce askeri istihbarat a ulaşmasına rağmen kimse önlem almıyor.
düşürmek yada rotasını değiştirmek yerine gelen istihbarat ı görmezden gelme seçeneğini mi uyguladılar acaba?

ergenekon terör örgütü dediğimiz pisliğin ne kadar derinlerde olduğunuda 1 kere daha farketmiş olduk. sırf hükümeti zor duruma düşürmek için bunları yapabildiklerine göre cami bombalamak falan günlük basit işler bunlar için.