bugün

küçük sırlar

"güzel olmuş" diyebileceğim nadir dizilerdendir.
gossip girl deki über zengin, yüksek statü deki tipleri barındırmaktadır. yalnız bariz farklar vardır.

-öncelikle olayları sürekli anlatarak başımızı şişiren bir kız yoktur. yani 'gossip girl' yoktur.

- apple iphone olayı da yakışmıştır. böyle bir telefonun, kendini yüksek statü den sayan kişilerin elinde sakız gibi dolaştığını biliyoruz. şimdi oraya başka telefon yakışmazdı orası kesin. bilerek yada bilmeyerek doğru hamle yapmışlar.

-oyunculukları başarılı buldum. bu cins dizileri sevmem normalde, ama bu pek sırıtmamış olmş sanki. özelliklede merve boluğur (acemi cadı) böylesine sağlam bir kötü karakteri başarılı bir şekilde canlandırması beni dumur etmiş, ve hatta internetten araştırana kadar da o olduğundan emin olamamıştım. onu sevimlilik iyilik abidesi olarak görmeye alışmıştık.
sinem kobal da baya döktürmüş tabi, bunalımdaki güzel hatun olayını iyi kavramış.

-makyaja diyecek lafım yok, herkes çok güzel, yalnız kıyafet konusunda bir yerde "oha" demek zorundayım. okul eteğini kıvıran kızlar gördük elbette ama bu kadarını?... diyecektim ki "herkes kıvırıyor bu dizide, bu kadarda olmaz her okulda kıvırmayanlarda vardır" ama dizidede kıvıramayanlar vardı misal sinem kobal ın arkadaşı olan kızıl kıvırmamıştı.yinede gerçekçilik açısından daha çok uzun etekli görmek isteriz.

etek kısmını geçersek şayet gömlek işinde gerçekçiliği baltalıyor. kötü kızımız kolsuz bişi giymiş oha yani mümkün değil öyle bişi giyilmesi.

-olay gelişimleri , ihanetler , arkadan çevrilen planlar güzel harmanlanmış. devamını sabırsızlıkla beklediğimi söylesem yalan olmaz.

-reklamdan bakıp diziyi anlayabildiğimi idda edebilirken ters köşeye yatırmayı becermiştir.
#en başta kıza sarkan eleman , sevgilisi değil babasının arkadaşıdır.
#kız intihar etmemiştir.

total ve ab de 1. olmayı başarmış iyi bir başlangıç yapmıştır.