bugün

ece kscg

*bu entryde yazacaklarım, ece'yle ilgili teoriler, bilgiler, hedeler hödöler içermektedir. "size ne ya?" diyecekseniz okumayın. işim gücüm yok, oturdum ece'yi düşündüm ben, sana ne mna koyim?*

"sözlük yazarı" olarak nitelendiremeyeceğimiz fakat insan olduğundan şüphe duyulmaması gereken bir arkadaşımız. ismi mahmut olmadığı için hala sözlükte.

kendisiyle dün sabahtan beri özel mesaj yoluyla sohbet ediyorum. bana söylediği, özel veya değil, hiçbir şeyi bu entryde paylaşmayacağım elbette. "hihiaohao ece böyle dedi la!" demeyeceğim. ama şimdiki yazacaklarım kendisini de rahatsız etmeyecektir sanıyorum. edecekse de etsin, kurallara aykırı bir şey yok. varsa da söyleyin sileyim.

inanılmaz kibar ve sabırlı. yıllardır okuyup yazan ve her zaman "romanlardaki kadın" hayalini kuran bir adamım, ece cidden roman karakteri gibi. dolayısıyla ben, "entry kasmak" için sözlüğe üye olmuş bir erkek olduğunu da ihtimaller listesine ekliyorum. konuştuğu kişiye sürekli "efendim" diye hitap ediyor ve bu benim canımı sıktı. söylediğim halde, yine efendim diye hitap etmeye devam etti. bu kadar sert davrandığım bir bayanın, kendisinden yaşça küçük olduğum halde bana karşı bu kadar kibar konuşması, benim inanabileceğim ve normal bulabileceğim bir şey değil. öyle bir kadın olduğuna da inanmıyorum zaten. ya da bu kadar sevimli konuşabilen.

kendisi, kendini dünyadan soyutlamış, sözlüğe dalmış bir dede olabilir. kız olması ihtimalinden daha mantıklı geliyor bu bana şu an. sözlüğü neden bu kadar sevdiğini sorduğumda, cevab veremiyor. hatta,

(bkz: cevab veremedi)

sormamamı söylüyor. "sebebi yok ya seviyorum işte"lik bir "söyleyemem" değil bu. söyleyemeyeceği bir sebep var, hatta bu entrynin ardından tehditler alabilirim ben, o derece ahah. formata aykırı 5-6 bin küsür entrysi vardır diye tahmin ediyorum. bunlarla sözlük yaşamına devam edebildiğine ve sözlükte bu kadar vakit geçirdiğine göre, kendisi sözlükten kovulamayacak bir konumda. bu da bir moderatör ya da kurucuyla yakın ilişkisi olduğunu gösterir benim gözümde. ibnelik anlamında demiyorum, "aa ece moderatöre veriyo!" falan diye anlaşılmasın kesinlikle.

ilk ihtimal, erkek. ikinci ihtimal, kız.

ben nereye varacağımı bilemedim elimdekilerle. saldırın beyler, bi' haftaya çıkarıyoruz ortaya.

up up up