bugün
- ben geldim kerkenezler11
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- velvet36
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak4
- g'i l d'e d l'i l y10
- habire1233
- çekirgeleri kim gönderdi9
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç11
- nasreddinhoca4
- insanın kendini çok değerli zannetmesi3
- yazarların özledikleri şeyler7
- insan sevmeyen insan5
- yeni parti10
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- ben geldim karılarım3
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- özelde fingirdeşen yazarlar2
- bir insanı tanımadan hakkında konuşmak2
- aylık 474 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- anneni mi babanı mı seviyorsun diyen akrabalar2
- ölmek için yaratılmış2
- kürdüm5
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- fatma soydaş4
- hoşlanılan kızla karşılıklı santranç oynamak2
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- rtx 50702
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- şu aiye konumu versem tezimi yazar mı lan2
- bütün kutsal kitapları okudum yalanı3
- sözlükte kavga olmayacak mı sorusu2
- kabataş olayı görüntüleri27
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- radar vuruldu diye türkiye'ye yağmur yağması2
- istanbul un çok pahalı olması27
- basit bir hayat istemek4
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- olm niye böyle olduk lan herkes yarrak gibi3
- dem parti5
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- ismail kartal2
- erkeklerden kadınlara sorular2
- torunlarını düşünen işe bisikletle gider3
- kadınsızlık6
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
demiş ya; "ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık..."
yok artık, yalnızlık bitti.. 4 temmuz 2010
yaşayıp yitirdiğim tam 28 yılımı tek tek şefkatle okşayarak çamlıca tepesine çıktım. sevgiliye de haber vermedim. yalnız olmak istedim sonkez. kapılarımı kendi üstüme sonkez kapatmak istedim. efkar istedim sadece ve demlendim, şehrin buğulu ışıklarına dalıp, iç dünyamın başkentine sürükleyen şarkılar dinleyerek..
"yanılmıyorsam" diyemeyeceğim kadar gerçek ve net başladı hayat belki bana. 11'inde anneyi, aynı 11'in farklı bir ayında halen hayatta olan babayı kaybetmek. yurtlarda, hem 18 hem de öss diyene kadar harcanmış 7 sene. sonra öğrenci evleri, suç ve ceza, burs ve kira, kokuşmuş çorap ve deterjan parası, yumurtasız menemen ve üzerinden hafta geçmiş, yeni organizmalar türemiş makarnalı yaşantılar..
istanbul'un gecelerine suretlerim karışır, halıcıoğlu'ndan sadabat köprüsü üzerinde fatih'in silüetine bakarak geçerdim, o unutmadığım ve hiç unutamayacağım sisli, duman çökmüş kış aylarında. sorardım kendime;
"bu ışığı yanan apartman dairelerinden hangisinde oturur acaba evleneceğim kız? nerede karşılaşıp aşık olacağım ki? yok yok, ömür yetmez sevmeye ve aşık olmak için istanbul bana çok uzak, ben aşka istanbul kadar uzak..."
kenarındaki kolu çevirip, üstündeki dans eden çifti izleyip melodisini dinlediğimiz müzik kutusuna sakladım aşkı ve 20 demiştim bunu yaparken. zira bana göre aşk;
"can acıtan şarkıları dinlemenin bahanesiydi ve hep profilimde single yazmalıydı huzur için" hadi itiraf ediyorum, korkuyordum bir "erkek" olarak. duygularımla kurduğum kubbem, nesir olarak omuzlarıma artık yağmaz diyerek korkuyordum. günün yorgun sigara molalarında kızaran gözlerime hayat artık naif gelmez, kalemi elime her aldığımda artık doğaçlayamam ruhumu diyerek..
fırlattım bozuk parayı havaya, dik geldi ey sözlük!
evleniyorum lan ben, hem de bu pazar.
tek başıma ve dimdik. sözlük yazarlarının babalarına yazdıkları yazılar/#7450708;
yanımda olduğunu bilerek. anne/@beysar
bil istedim sözlük, içim içime sığmıyor işte.
yok artık, yalnızlık bitti.. 4 temmuz 2010
yaşayıp yitirdiğim tam 28 yılımı tek tek şefkatle okşayarak çamlıca tepesine çıktım. sevgiliye de haber vermedim. yalnız olmak istedim sonkez. kapılarımı kendi üstüme sonkez kapatmak istedim. efkar istedim sadece ve demlendim, şehrin buğulu ışıklarına dalıp, iç dünyamın başkentine sürükleyen şarkılar dinleyerek..
"yanılmıyorsam" diyemeyeceğim kadar gerçek ve net başladı hayat belki bana. 11'inde anneyi, aynı 11'in farklı bir ayında halen hayatta olan babayı kaybetmek. yurtlarda, hem 18 hem de öss diyene kadar harcanmış 7 sene. sonra öğrenci evleri, suç ve ceza, burs ve kira, kokuşmuş çorap ve deterjan parası, yumurtasız menemen ve üzerinden hafta geçmiş, yeni organizmalar türemiş makarnalı yaşantılar..
istanbul'un gecelerine suretlerim karışır, halıcıoğlu'ndan sadabat köprüsü üzerinde fatih'in silüetine bakarak geçerdim, o unutmadığım ve hiç unutamayacağım sisli, duman çökmüş kış aylarında. sorardım kendime;
"bu ışığı yanan apartman dairelerinden hangisinde oturur acaba evleneceğim kız? nerede karşılaşıp aşık olacağım ki? yok yok, ömür yetmez sevmeye ve aşık olmak için istanbul bana çok uzak, ben aşka istanbul kadar uzak..."
kenarındaki kolu çevirip, üstündeki dans eden çifti izleyip melodisini dinlediğimiz müzik kutusuna sakladım aşkı ve 20 demiştim bunu yaparken. zira bana göre aşk;
"can acıtan şarkıları dinlemenin bahanesiydi ve hep profilimde single yazmalıydı huzur için" hadi itiraf ediyorum, korkuyordum bir "erkek" olarak. duygularımla kurduğum kubbem, nesir olarak omuzlarıma artık yağmaz diyerek korkuyordum. günün yorgun sigara molalarında kızaran gözlerime hayat artık naif gelmez, kalemi elime her aldığımda artık doğaçlayamam ruhumu diyerek..
fırlattım bozuk parayı havaya, dik geldi ey sözlük!
evleniyorum lan ben, hem de bu pazar.
tek başıma ve dimdik. sözlük yazarlarının babalarına yazdıkları yazılar/#7450708;
yanımda olduğunu bilerek. anne/@beysar
bil istedim sözlük, içim içime sığmıyor işte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar