bugün

kemal kılıçdaroğlu

"ben siperde çömelen başbakan istemiyorum" lafı ile beni hayrete düşürmüş olan chp lideridir. bu söz bahçeliden gelse hiç şaşırmazdım ama kılıçdaroğlundan? böylesine boş bir söz? gerçi hoş her meselede boş konuşuyor yalnız bu sefer standartları çok aşşağı çektin be sayın Kılıçdaroğlu? bu sözü duyan, M.Kemal in cephelerde öyle siper miper almadan sallana salllana yürüdüğünü sanır, ama anlaşılan kendisi sanmaktan fazlasını yapıyor bizzati inanıyor bu dediğine.

bu sözün ardından kendisini aktütüne davet ediyorum, işi gücü yok zaten gitsin beklesin aktütünde yada dağlıcada artık kendi bilir. gidip beklesin yalnız başına ama karakolların içinde falan değil dışında beklesin. bir terörist faaliyeti olduğu zamanda hemen ayağa kalkıp teröristlerin üzerine koşmaya başlasın ama 1 dk... koşmak? koşmak olmaz, muhtemelen kendisine sorsak herhalde vereceği cevap "Atatürk gibi ulu bir şahıs öyle cephelerde korkak gibi koşmaz" olurdu. rahat rahat sallana sallana teröristin üzerine yürümesini bekliyorum(tabiki yalnız ve silahsız ).kimbilir belki "Atatürk ün kurşun işlemez olduğu fantazisi" ne yeterince inanırsa kendi üzerindende kurşunlar sekebilir. kim bilir?
© copyright 2005 - 2026