bugün

tkp nin giderek kürt düşmanı olması

tkp illa da kürt yanlisi olmak zorunda degildir. "türk" partisidir o. halklarin özgürlügünü otobüs patlatip okula giden kiz cocuklarini öldürerek savundugu sananlari alkislayanlar bunu pek anlayamazlar.

önce su anlasilmali - terörist komunistler, sosyalistler, din alimleri icin de teröristtir. marx okuduk biz de, adam kitabinin hic yerinde "gidin, otobüsleri patlarin okula giden kiz cocuklarini öldürün" diye birsey yazmamis.

pkk yanlisi, terör yanlisidir. pkk kürtleri falan da savunmayan, sadece abd gizli servisinin destegiyle türkiye´nin istikrarsizlasmasini saglamaya calisan "taseron" bir yabanci güc oyuncagidir. böyle bir örgütlenmeye tkp´de karsi cikar, mhp de karsi cikar.

terör istanbul eminönü de dönerci patlatmis, öglen yemegini yiyen bir sürü üniversite ögrencisi öldürülmüstür. ya da terör istanbul´dan siirt e ögretmenlik yapmaya giden bayan ögretmeni otobüsten indirip biraz ilerideki kirsal alanda beynine iki kursun sikmak suretiyle öldürmüstür...

tkp bunlari yapan hunhar terörist i mi savunacaktir. valla o pkk yandasi adam bilsin ki, bugün bi mucize olsa ve marx yeniden ayaklansa, o isleri yapan bu adamlara, tkp yi bi gec, en agir sözleri bizzat kendisi söylerdi.