bugün
- kadınları itici yapan detaylar10
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak5
- vadesini doldurmuş kibir5
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- yasemin sakallıoğlu6
- taşkınlığı keşfeden zihin4
- küçük memedeki hayat doluluk4
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas5
- birader hedesi3
- sözlüğün en kötü yazarları6
- beyaz tenli olmak6
- görünme arzusu ve bilinme korkusu arasındaki araf2
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- dem partiyi konsolide etmek2
- rümeysa eker11
- musa anter'i nasıl bilirdiniz2
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- kürtçe ıslık çaldığı için hapsi istenen kürt2
- flört uygulamalarında algoritma hatası2
- nez2
- güne bir söz bırak2
- kırmızı3
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- boş kategoriler kullanan toplum2
- kusurlarına rağmen sevmek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- başarılı gelecek öngörüleri4
- 6 haziran 20262
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- tanımlar mezarlığı2
- cumhurbaşkanlığı himayeleri2
- modern felsefede tefekkür olmaması2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- takvim yaprağındaki yavan yemek isimleri2
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- ilgisiz gözlerin gördüğü yıldız2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek2
- müslüm dinleyip kendini jiletlemek2
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- sahte varoluş2
- suca suruklenen cocuk3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- murat soner6
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- ertuğrul doğan2
- şeyma subaşı2
- fikstür şikesi2
şimdi geri zekalı vakit gazetesi ve okurlarının hiçbir boktan anlamayıp oturdukları yerden ahkam kesmelerine hiçbir şekilde akıl sır erdiremiyorum...
öncelikle şu linke bir bakınız : http://bit.ly/csvkae
daha sonra altta "birici vahdettin" nickine sahip okur olduğunu ima eden insancığın yorumuna bakınız : (hiç ekleme ya da çıkarma yapmadan copy-paste yaptım)
"bu mevsimde peygamberimizin müjdelediği şehre yağmur mu yağar? hep bu konser yüzünden. biricik gençlerimiz zehirlenecek, alkol oluk oluk akacak inönü stadından kutsal dolmabahçe sarayımıza. dedelerimiz osmanlılar bugünleri iyiki görmediler bu rezalete dayanamazlardı. cumhurbaşkanımızı göreve çağırıyorum, bugün birinci görevi bu rezalete son vermek olmalıdır"
bu yorumuna karşı yorumuma nereden başlasam bilmiyorum...önce ey akıllı kardeşim diyerek seslenmek istiyorum kendisine eğer ki biraz aklın olsa yağmur , kar gibi doğa olaylarının nasıl oluştuğunu ve hangi şartlarda meydana geldiğini bulursun...bu zihniyet 7,4 yetmedi mi zihniyetinin aynısıdır ve boş hurafelerden başka birşey değildir...yağmur da yağar kar da yağar kardeşim bu mevsimde...peki kışın ortasında 20 derece hava sıcaklığını neye bağlayacaksın...inönü stadında futbol maçı yapılıyor bilmem hangi ülkenin futbolcuları geldi de cenabet cenabet çimlere ayak bastı ondan sıcaklık 20 derece oldu kışın ortasında mı diyeceksin...
kutsal dolmabahçe sarayında dedelerin de senin cariyelerle şarap içip gönül eğlendiriyorlardı buna ne diyeceksin...senin o dedelerimiz dediğin insanların zevk-ü sefa hayatları yüzünden biz bugünlere gelmedik mi...
daha fazla yazıp kendi kendime köpürmek istemiyorum...ne diyeyim allah akıl fikir versin tabi almasını bilene...
öncelikle şu linke bir bakınız : http://bit.ly/csvkae
daha sonra altta "birici vahdettin" nickine sahip okur olduğunu ima eden insancığın yorumuna bakınız : (hiç ekleme ya da çıkarma yapmadan copy-paste yaptım)
"bu mevsimde peygamberimizin müjdelediği şehre yağmur mu yağar? hep bu konser yüzünden. biricik gençlerimiz zehirlenecek, alkol oluk oluk akacak inönü stadından kutsal dolmabahçe sarayımıza. dedelerimiz osmanlılar bugünleri iyiki görmediler bu rezalete dayanamazlardı. cumhurbaşkanımızı göreve çağırıyorum, bugün birinci görevi bu rezalete son vermek olmalıdır"
bu yorumuna karşı yorumuma nereden başlasam bilmiyorum...önce ey akıllı kardeşim diyerek seslenmek istiyorum kendisine eğer ki biraz aklın olsa yağmur , kar gibi doğa olaylarının nasıl oluştuğunu ve hangi şartlarda meydana geldiğini bulursun...bu zihniyet 7,4 yetmedi mi zihniyetinin aynısıdır ve boş hurafelerden başka birşey değildir...yağmur da yağar kar da yağar kardeşim bu mevsimde...peki kışın ortasında 20 derece hava sıcaklığını neye bağlayacaksın...inönü stadında futbol maçı yapılıyor bilmem hangi ülkenin futbolcuları geldi de cenabet cenabet çimlere ayak bastı ondan sıcaklık 20 derece oldu kışın ortasında mı diyeceksin...
kutsal dolmabahçe sarayında dedelerin de senin cariyelerle şarap içip gönül eğlendiriyorlardı buna ne diyeceksin...senin o dedelerimiz dediğin insanların zevk-ü sefa hayatları yüzünden biz bugünlere gelmedik mi...
daha fazla yazıp kendi kendime köpürmek istemiyorum...ne diyeyim allah akıl fikir versin tabi almasını bilene...
güncel Önemli Başlıklar