bugün

tsk uyarmıştı

dünyada her an savaşa girecekmişçesine asker bulunduran tek millet biziz. daha doğrusu tsk. hayır hadi erlere acımıyorsun anladık da kendi ülkenin ekonomisini düzme hakkını kim veriyor sana? devir teknoloji devri. artık cepheden allah allah diye bağırıp ucu mızraklı tüfekler ile saldırma devri kapandı? hangi çağdan kaldınız? artık adam okyanus ötesinden nokta atışı yapıyor. merak ediyorum eğer nato'ya üye olmasaydık bizim bir adet füze savarımız olacak mıydı? yukarıdan füze geldiğinde 15 ay boyunca hayatının içine sıçtığın erleri mi öne süreceksin? ahan füze geliyor tut fırlat ahmet'i. ahmet karşılasana lan füzeyi sağ yap lan sağ yap!.

mantığa bak. biraz algınızı açın. siyaset ile uğraşacağınıza her allah'ın günü ekranlarda boy göstereceğinize adam akıllı askeri politikalar güdün. osman pamukoğlu'unu görüş açısından sevmiyorum fakat adam askeriyede işinin ehli.

böylesine bir mantığı performansı olan tsk'nın sürekli uyarı çekme durumu. uyar canım benim uyar. kaç yıl kaldı şunun şurasında marduk'un bizim gezegenimizi öpmesine? sabredin marduk dünya'yı öpsün ardından bende seviye atlayayım o zaman ben kurtaracam türkiye'yi... yani şu durumda en mantıklısı beni beklemeniz.

seçim senin. yaşa ya da ol.