bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- büyük filmlerden büyük replikler3
- haramidere de haramilik yapmak5
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- guinness birası3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz2
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- yürüyen bok4
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sinem dedetaş11
- sözlüğü doğru kullanmak2
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- kilolu olmak5
- kedin mi var derdin var4
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- zall adlı yazar4
- amerikaya taşınmak2
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- oral süspansiyon3
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- allah 1 metin 2 rte 33
- batıl inançlar6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
- tavsiye4
- renault 9 broadway12
almanya´da dünya kupasi maclarini yorumlayan ikili. günter netzer zaten cok ünlü bir eski orta saha oyuncusudur. gerhard delling ise cok iyi bir futbol ekspertizi....
bu insanlar oyunlari yorumlarlarken ayakta dururlar -ki genellikle saatlerce konusurlar, ve hep ayaktadirlar...ikisi de takim elbise giyer ve kravat takar ve birbirlerine "siz" diye hitap ederler. birbirlerine karsi konusma seviyeleri cit kirildimlik seviyesine varacak kadar kibardir.
futbol oyununun bir sürü inceliklerine dokunulur, ve heyecansiz gayet somut ve tarafsiz olarak oyunlar ele alinir. netzer, gercekten futboldan cok iyi anlayan ve bizzat oynamis bir futbolcu oldugu icin, arada bir kendisinin oynadigi oyunlardan da sahneler gösterirler.
dünya kupasi maclarina yaptiklari bircok yorum, futbol bilgimize bilgi katmaktan öte, anlattiklari seyler bazen bu sıkıcı dünya kupasi maclarindan daha enterasan oldugu icin hafizalarimiza kazinmistir.
ben örnegin yillardir bu ikisinin yaptigi yorumlari seyretmeye calisirim, futbol hakkinda cok somut olan baska hicbir yerde okuyamayacagim seyleri konustu günter netzer cok kere....
ve program boyunca birbirlerini devamli olarak ignelerler. ve devamli olarak sakalasirlar. isin bir de o boyutu var tabii
örnek : delling : almanya simdiye kadar hicbir dünya kupasi finalini kacirmadi 1968 dekini saymazsak....
netzer (1968 de alman milli takimi kaptanidir) : -güler- biliyorum, biz 20 yil daha ekranlara ciksak siz 20 yil daha bunu bana kakalarsiniz, siz iste böyle bir adamsiniz.
video : https://www.youtube.com/watch?v=H4n-jsjIM00
hit olan "vuvuzela video"
http://www.youtube.com/watch?v=8-b1XpcDzBU
netzer delling düsmanligina güzel bir örnek dünya kupasi 2010
http://www.youtube.com/wa...HpXdw&feature=related
icerik :
delling -ben almanya avustralya yi yenerse kendine güveni tam oturacagi icin, gruptan cikacagini düsünüyorum, siz ne dersiniz?
netzer : ben spekülasyonlardan hoslanmam, sizin yaptiginiz spekule etmek, siz bir "kahve falcisi" gibi fal bakiyorusunuz, biz böyle falcilari adamdan saymayiz ...neler söylüyorsunuz...grubun diger takimlarina bakinca almanya herhalde gruptan cikar, derim,ama önce ciksin sonra diyelim....
delling- cikar diyorsaniz o da herhalde kahve degilse, cay fali mi oluyor?...
bu insanlar oyunlari yorumlarlarken ayakta dururlar -ki genellikle saatlerce konusurlar, ve hep ayaktadirlar...ikisi de takim elbise giyer ve kravat takar ve birbirlerine "siz" diye hitap ederler. birbirlerine karsi konusma seviyeleri cit kirildimlik seviyesine varacak kadar kibardir.
futbol oyununun bir sürü inceliklerine dokunulur, ve heyecansiz gayet somut ve tarafsiz olarak oyunlar ele alinir. netzer, gercekten futboldan cok iyi anlayan ve bizzat oynamis bir futbolcu oldugu icin, arada bir kendisinin oynadigi oyunlardan da sahneler gösterirler.
dünya kupasi maclarina yaptiklari bircok yorum, futbol bilgimize bilgi katmaktan öte, anlattiklari seyler bazen bu sıkıcı dünya kupasi maclarindan daha enterasan oldugu icin hafizalarimiza kazinmistir.
ben örnegin yillardir bu ikisinin yaptigi yorumlari seyretmeye calisirim, futbol hakkinda cok somut olan baska hicbir yerde okuyamayacagim seyleri konustu günter netzer cok kere....
ve program boyunca birbirlerini devamli olarak ignelerler. ve devamli olarak sakalasirlar. isin bir de o boyutu var tabii
örnek : delling : almanya simdiye kadar hicbir dünya kupasi finalini kacirmadi 1968 dekini saymazsak....
netzer (1968 de alman milli takimi kaptanidir) : -güler- biliyorum, biz 20 yil daha ekranlara ciksak siz 20 yil daha bunu bana kakalarsiniz, siz iste böyle bir adamsiniz.
video : https://www.youtube.com/watch?v=H4n-jsjIM00
hit olan "vuvuzela video"
http://www.youtube.com/watch?v=8-b1XpcDzBU
netzer delling düsmanligina güzel bir örnek dünya kupasi 2010
http://www.youtube.com/wa...HpXdw&feature=related
icerik :
delling -ben almanya avustralya yi yenerse kendine güveni tam oturacagi icin, gruptan cikacagini düsünüyorum, siz ne dersiniz?
netzer : ben spekülasyonlardan hoslanmam, sizin yaptiginiz spekule etmek, siz bir "kahve falcisi" gibi fal bakiyorusunuz, biz böyle falcilari adamdan saymayiz ...neler söylüyorsunuz...grubun diger takimlarina bakinca almanya herhalde gruptan cikar, derim,ama önce ciksin sonra diyelim....
delling- cikar diyorsaniz o da herhalde kahve degilse, cay fali mi oluyor?...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar