islamda orospuluk

--spoiler--
fahişeliği legalleştiren tek din islamdır.
--spoiler--
şimdi gülsek mi ağlasak mı çok komik olduğundan karar verilmekte zorlanılmıştır. lakin, orospuluk bir meslek değil hayatın ilerlettiği yolda kişilerin hür iradelerine ya da belirli zorlamalarla başvurdukları işin adlandırılmış halidir. islamda legalleştirildiği varsayılan saçma düşünce, dünyanın her yerinde ilerlemiş olarak devam etmektedir. hatta en namuslu olarak düşünenler de türklerdir. zira gözünle görmeden kümseyi suçlama, günahını alma kavramıda islamdan gelir.

ayrıca orospuluğun da çeşitleri vardır, dil orospusu buna örnek verilebilir. keza dil orospuluğunda bile, dinizmizin kesin yasakları vardır. günah alma gibi...

erkeğin orospusuna gelince onlarda tehlikelidir. zira, dedikodu ve günah alma gibi özelliklerde dinimizde men edilmiştir.

sonuç olarak, eğer orospuluk legalleşen islam hareketiyse ki çok yanlıştır, o zaman islam dininde çoğu bayan anlatılan entry e göre orospudur. erkeğin kadının elini bile tutması yobaz beyinlerce günah olduğundan, bu düşünceler değiştirilmelidir.

ev hanımıyla, orospuyu bir tutan hiç bir zihniyette yoktur islam dininde. ha adama göre kadın erkeğinin orospusudur kavramı bile erkeklerin çoğuna itici gelmektedir...