bugün
- erdal beşikçioğlu13
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek7
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- iş hayatı4
- ali vefa10
- bacanak2
- yazıp yazıp silmek2
- arıların biraz mallaşmış olması2
- eşek2
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- en tehlikeli insan tipleri3
- isana2
- bir şeyler söyle5
- galatasaray9
- doruklara sevdalanmak2
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- ütü13
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- dönmek istenilen yıl2
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- kalem4
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- yunanistan29
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- mutsuz olmak3
- hırvatistan14
- yıkık yazarlar4
- gocu bak bi5
- latte içen erkek4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- patates kızartması4
- ona bir şey söyle13
- borç ve kira olupta iyi olan para7
3 günlüğüne bile olsa gidilip görülmesi gereken yerlerden biridir. neler yapılabilir olimposta gündüzleri çok güzel yürüyüş parkurlarında yürüyebilir veya 8 km ilerdeki yanartaşa yürüyerek çıkabilirsiniz. zıpkınla avlanmak yasak fakat arka taraflarda pek sorun olmuyor*. olimposa gittiğinizde bungalow ağaç evlerde veya denize yürüyüş mesafesinde çadırlarda kalabilirsiniz. çadırda kalacaksanız plaja gelmeden sol tarafta ada pansiyon diye bir yer var uygun gölgelik çadır yerleri var fiyatı gecelik kişi başı 5 tl*. verdiğiniz 5 tl karşılığında hamak, kapalı duş*, masa tenisi gibi şeylerden yararlanabiliyorsunuz. yanınızda kesinlikle en az 3 tane fener bulundurun çünkü gece dolaşmak için çok ihtiyacınız olacak. mangal yakmak kesinlikle yasak fakat sahilde geceleri ateş yakabilirsiniz. yanınızda kömürünüzü götürürseniz yemeğinizi orda yiyip üzerine çayınızı bile yapabilirsiniz *. ilk gece sahile gittiğinizde kimsenin ateş yakmaması garibinize gitmesin onlar da kesin o gün gelmişlerdir ve içlerinden "biri ateş yaksa da biz de yaksak" diyorlardır. 3 gün boyunca hiç mal mal bakan abaza tipler gözüme çarpmadı hatta aksine 20-30 kişilik dağcı arkadaşlarla sahilde ateş başında tanışıp sonra bizim yan çadırda kaldıklarını öğrendik. sinekler pek rahatsızlık verici boyutta değil fakat yine de bir sinek kovucu sprey gibi bir şey bulundurun yanınızda. sahile giriş ücretlidir. eğer tek gün girmek isterseniz 3 tl hafta boyunca girmek isterseniz 5 tl ödüyorsunuz.
(bkz: özet geç piç) diyenler için: gidin ve görün.
ha 2 entari yukarıda bahsettiğim çadırlarımız ve eşyalarımızı attığımız arabamızla kaza yaptık ve çekici ile servise yolladığımız için size antalya otogardan otobüs ücretlerini de yazıyorum.
otogar - olimpos kavşağı = 8 tl
olimpos kavşağı - olimpos = 3 tl
(bkz: özet geç piç) diyenler için: gidin ve görün.
ha 2 entari yukarıda bahsettiğim çadırlarımız ve eşyalarımızı attığımız arabamızla kaza yaptık ve çekici ile servise yolladığımız için size antalya otogardan otobüs ücretlerini de yazıyorum.
otogar - olimpos kavşağı = 8 tl
olimpos kavşağı - olimpos = 3 tl
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar