bugün

kılıçdaroğlu ndan hükümete tam destek

olaydan yarım gün sonra uyanıp birşeyler söyleyebilmiş. helal olsun, böyle muhalefete... ha! unutmuşum, o israil gibi terörist bir ülkeyle olan sorunları da yoksulluğu önleyerek çözecektir elbet... ya bu adam gibiler ülke gündemini takip edemez. etrafta ne olduğu göremezler, kulak zarlarını yırttıktan sonra duyup rüzgara göre yönlerini çizerler. bu türkiye'nin arkasından gideceği liderlere ihtiyacı var, kara zorlamayla olaydan 12 saat sonra benim 10 yaşındaki ufaklığın diyeceğinden az şeyler söylemekle topluma önderlik nasıl bağdaşıyor?

demiş ki; "hükümet kararlı mesajlar vererek olayların önüne geçebilirdi." madem öyle, neden uyarmadın? fikir ver bakalım, ne diyebilirdi veya şimdi ne mesajlar verebilir? yol göster de lider misin, akp muhaliflerinin iteleye kakalaya lider olması için ortaya attıkları pısırık mısın görelim?

ne çok pısırıksever varmış. kılıçdaroğlu'nun açıklamasını okumayı, benim yazdığım yazıda alıntı yaptığım kısmı görmeyip veya anlayamayıp acı bir olayı benim siyasete alet ettiğimi söyleyen sana diyorum. önce bilgi sahibi ol sonra ben mi, kılıçdaroğlu'mu siyasete alet etmiş karar ver... *
güncel Önemli Başlıklar