lost

ulu sözlükte, diğer sözlüklerde, forumlarda ve diğer yabancı interaktif yerlerde dizinin final bölümünün haldır haldır tartışılması, dizinin amacına ulaştığının göstergesidir. yani senaristler zeki. diziyi öyle bir sonla bitirdiler ki; hiçbir zaman hafızalardan silinmeyecek, sürekli tartışma halinde olunacak ve sürekli teoriler üretilip dizinin sürekliliği arttırılacaktır. yani lost tan tam kurtulmuş sayılmayız. hala havada kalan sorular var ve bence bu soruların cevabı zaman içinde senaristler tarafından verilecektir. *
fazla şaşırtmadı aslında final beni. taa geçen haftadan düşünüyordum aslında bu finalin "final" olmayacağını. lost seyircileri zaten buna alışkınlar neyin tartışması yapılıyor ki? zaten her bölüm böyle muammalarla bitmedi mi? e tamam daha ne uzatıyorsunuz. keyfine bırakın işte. herkes kendi teorisini üretsin. "amınıza koyim senaristler.", "götüne koyayım jacob." bu ne len? illa spesifik bir sonla mı bitecekti dizi yani. adı üstüne lan "lost". dağılın.

ayrıca lost u diğer dizilerle kıyaslayıp götlerine benzetenleri yan komşunun apartmanın tüm yaşlı teyzelerini toplayıp yaptığı aşk-ı memnu gecesine davet ediyorum. alın kekinizi böreğinizi gelin.
© copyright 2005 - 2026