bugün

pkknedir blogspot com

bir asker oğlu ve eski asker olarak bu tip saptamaları çok gereksiz buluyorum. oturun açık açık uyuşturucu kaçakçılığını, güneydoğu bölgesinde neden fransız, belçikalı, hollandalı kültür elçilerinin dolaştığını, özellikle o ülke medyasının bazı gazetecilerini temelli o bölgeye göndermelerinin nedenlerini saptayın. akılcı ve yapıcı eleştirilerle ahlaklı bir şekilde yazı yazın. oturmuş saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. ha o dağdakilerin her biri katledilmeli ve gözlerinin yaşına bakılmamalıdır. ancak sürekli argo kültürü ve yalan haberle bir yere varılamaz. onlara sempati duyanları ortaya çıkararakta terörle mücadeleye katkıda bulunamazsın.

o kadar kendine güvenen arkadaşlarım varsa klavye delikanlılığını bir kenara atıp uzman çavuş olur. asker olur. ya da alır silahı eline. vurabildiğim kadarını vurup şerefimle öleyim der gider tunceli'den başlar dağlara çıkmaya. onları vurmak ve temizlemek üzere. burdan bıdı bıdı ötmeyin caylak arkadaslarım.

asker'de iken bir yüzbaşımızın bütün alayı toplayıp dediği sözler geldi aklıma;

"biz en çok ne sebeple şehit ve kayıp er veriyoruz biliyor musunuz? çünkü korkuyorsunuz. silah ve mermi seslerini duyan kendisini kayanın arkasına atıp saklanıyor. rastgele sağa sola ateş açmaya başlıyor. önce bunlarla başa çıkmamız gerekiyor."