bugün

aşk ölmüş

günümüz dünyasında yaşayan, gerçekçi insan söylemidir. *
başa döndük. bitti o güzelim kandırmacalar. edebiyat bitti. şiir bitti en çok.. uğruna eline kağıt kalem alma özverisini göstereceğin hisler bitti.
başa döndük. en ilkel halimize. sadece güdüleri ile hareket eden, üremek için kimyasal çekim duyduğu karşı cinsi kolundan çekip seks yapan, mağara insanlarının giydirilmiş garip formlarıyız. medeniyetin gelmesi yalan. biz gün geçtikçe ilkelleşiyoruz.
bütün amacımız seks, kandırmasın kimse ne kendini ne de başkasını. inanmayan varsa dönüp baksın etrafına, en çok da kendi içine. biraz bilinçaltıyla konuşsun. zaten ego yorgun bir pinpon topu olmuş. süperego ve id aralarında maymun etmiş egoyu. kalmamış vasfı. daha da kötüsü bu maçı id kazanmış. insanların değer yargısı kalmamış bu garip zamanda. herkes birer nemfomanyak, sadece kadınlar ya da erkekler değil. tüm cinsler. amaç hep girmek ya da almak. işler, evler, arkadaşlar, arabalar, kostümler en çok da kelimeler bu amaçla seçiliyor artık. taktikler klişe ve saçma. insanlar hislerini aldırmış ve rahat. önce güven mi öldü aşk mı bilen yok ama hep aynı olmuş yakınmalar: " şöyle yolda giderken çarpışıp kitaplarım düşsün, kitlenelim göz göze gelince. mideme kramplar girsin. kekeliyim konuşurken. öyle bir aşık olmak istiyorum artık. ama yok.."
erkekler aşık olunacak kadın, kadınlar aşık olunacak adam bulamamaktan yakınıp kendilerinin dünyada tek olduklarını zannetme yanılgısındalar. o kadar garip iletişimler ki zamanınkiler; bu insanlar uzayla iletişim kurabilecekken, dünyada bundan yakınan kimse birbirini bulamıyor ve herkes yalnız.
doyumsuzluklarımız medeniyet sandıklarımızla beslendi. ulaşabildiklerimiz arttıkça aldattık. aldattıkça acıktı doyumsuz libidolar. özgürlükler mi öldürdü aşkı acaba?
gelişen teknoloji mi yoksa?
kadınlar, doymak bilmeyen, hepsi benim içimde olsun iştahıyla aldattıkları erkeklerden ıssız adamlar yaratıp, karşılaştıkları "ben bağlanamıyorum, ilişkiyi beceremiyorum." yalanı müptelası, önüme geleni döllemeliyim adamlarına lanet ediyorlar bugünlerde.
erkekler ise, bir ilişkinin sorumluluğunu almadan, önüne geleni becermeyi erkeklik sayıp, aslında aşık olabilecekleri kadınları bile tek gecelik sekslere kurban ederek yaşlanıp, evlenilecek kadın yok la piyasada serzenişleri ile kırklı yaşlarında, kendi yaptıkları makarnanın tenceresi, bilgisayardaki porno arşivi ve elinde cinsel organıyla uyuyakalıyorlar.
aşk öldü.. belki de öylesine şeffaflaştı ki dünya, biz kendimizi pembeye boyalı alanlara bakıp kandıramıyoruz. insanların iç organlarını görsek de, bulantı için bir talcid yetiyor.
aşk ölmüş.. içimdeki benden duydum bunu acıdı içim..
acaba hiç mi var olmadı paranoyasıyla başbaşa bıraktı..
cenazesine gidemedim..ama iyi bilirdim..