bugün
- sırrı süreyya önder28
- sözlükteki linç tayfa6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi13
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı6
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- alman turistlere turist rehberliği4
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- dün gece ne oldu12
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- güne bir şarkı bırak3
- supernatural3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sedef hastalığı3
- sarapci koala59
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- true'nun çaylak olması4
- cezerye2
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sözlükteki bayan azlığı6
- kurtlar vadisi ünsal2
- ellerim bos gonlum hos28
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
aslında hep doğu anadolu, güneydoğu anadolu çok geri kaldı diye hayıflanıyoruz ya bence biraz da iç anadolu'nun ücra şehirlerine göz atmamız gerek. bir memleket hiç mi gelişmemiş olur? sosyalliği çağın yüz yıl gerisinde kalmış, sosyalliğin anlamını asosyalliğie bıraktığı bir memleket olabilir mi?
üç gün belki bir şehiri tanımak için yeterli bir süre olmaya bilir fakat küçük bir kasaba hakkında fikir sahibi olmak için yeterli bir süre. yozgat türkiye'nin küçük kasabalarından biri. kendi yağında kavruluyor ya da kavrulmaya çalışıyor. dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor ve ayakta durmaya çalışıyor. diğer anadolu kasabalarından farkı sosyo-kültürel olarak sıfır yardım alması. üniversite'nin hep bir şehri çok değiştirdiği söylenir fakat bu tez, üniversite bünyesindeki öğrencilerinde yozgat'daki yerel halk kadar kültüre sahip oldukları için çökmüş. sosyal hayat yok demek belki biraz ukalaca görülebilir fakat şehirde herhangi bir sosyal olay yok. serin biryerde oturup arkadaşınızla tavla oynarken çay içebileceğiniz bir yerin olmamasından bahsediyorum.
neyse, fazla ekşimiyim... türkiye'min milyon nüfuslu metropol şehirlerinin haricinde kalan diğer anadolu şehirleri gibi yozgat'da üvey evlat muamelesi gören, çırpınan, yokluktan var etmeye çalışan, yorgun, bitkin ve sessiz bir şehir. yakın tarihinde neler yaşandığını, insanların bu şehir hakkında neler düşündüğünü bilmiyorum ama günümüzde bu haliyle pek sevilmediği kesin.
üç gün belki bir şehiri tanımak için yeterli bir süre olmaya bilir fakat küçük bir kasaba hakkında fikir sahibi olmak için yeterli bir süre. yozgat türkiye'nin küçük kasabalarından biri. kendi yağında kavruluyor ya da kavrulmaya çalışıyor. dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor ve ayakta durmaya çalışıyor. diğer anadolu kasabalarından farkı sosyo-kültürel olarak sıfır yardım alması. üniversite'nin hep bir şehri çok değiştirdiği söylenir fakat bu tez, üniversite bünyesindeki öğrencilerinde yozgat'daki yerel halk kadar kültüre sahip oldukları için çökmüş. sosyal hayat yok demek belki biraz ukalaca görülebilir fakat şehirde herhangi bir sosyal olay yok. serin biryerde oturup arkadaşınızla tavla oynarken çay içebileceğiniz bir yerin olmamasından bahsediyorum.
neyse, fazla ekşimiyim... türkiye'min milyon nüfuslu metropol şehirlerinin haricinde kalan diğer anadolu şehirleri gibi yozgat'da üvey evlat muamelesi gören, çırpınan, yokluktan var etmeye çalışan, yorgun, bitkin ve sessiz bir şehir. yakın tarihinde neler yaşandığını, insanların bu şehir hakkında neler düşündüğünü bilmiyorum ama günümüzde bu haliyle pek sevilmediği kesin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar