kadınların sürekli yaptıkları anlaşılmaz şeyler

allah' tan sürekli yapamıyolar, ancak bu da yapmak arzularını dindirmiyor. saçlarından bahsediyorum ben, onaltıncı yaş günlerinde karar verip, bir daha ömür billah vazgeçemedikleri o bitmek tükenmek bilmez saçlarını sarıya boyatmak heveslerinden. nedir bu hayasızca akın, bu farklı görünmek arzusu...

sanki kendi renginden daha mı güzel oluyor sarı olduğunda, değil. ayrıca en alakasız renge boyayın, isterseniz en uçuk modelde kestirin biz o değişikliği hemen fark etmiyoruz ki. en alakalı erkek ilk gördüğünden sonraki bir, iki saat zarfında oda siz küçük imalarda bulunursanız; anaa naptın sen saçına gibi bir tepki veriyor. nasıl olmuş? sorusuna politik cevaplar vermek durumunda kalıyoruz. esasında beğenmiyoruz ancak bir hatuna saçıyla ilgili aksi bir görüş bildirmenin cehennem de güneş yılı ile yüz sene yanmakla eş değer olduğunu öğrenmişlerimiz kerhen; güzel, güzel olmuş canım. çok yakışmış diyebiliyoruz.

haa diyebilirsiniz ki; herkes senin gibi odundan mamul değil. bazı erkekler hemen farkediyor. büyük konuşmayayım ama o erkekler ya kuafördür ya da gizli eşcinsel. yoksa bizler için eşyanın tabiatına aykırıdır öyle hemen farkı farkedebilmek.