bugün
- osuruktan şiirler74
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- diamond bosphorus8
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- nasıl birisiniz15
- güzel kızların mutsuz olması5
- türk solcusu6
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması3
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- g i l d e d l i l y28
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- miras davası5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- beybi leydi5
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- boşanma davası ne kadar sürer4
- vücut geliştiren erkek2
- dolar isterse 100 olsun38
- çekişmeli boşanma davası4
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- manyak olmaya karar verdim5
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry9
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri2
- avrupa'nın aykırı çocuğu2
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- duvara karşı3
- evlenmemek için bir neden söyle3
- nur sürer3
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- ankara6
- denizde yanınca arap taşağına dönmüşsün denmesi2
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak2
- game of thrones taki kerhaneci16
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- 170 erkek tatlılığı4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- iştirak nafakası2
- maden işçilerinin ankara direnişi3
- uzun boylu ve büyük ayaklı kadın tatlışlığı4
- anın görüntüsü18
rahmetli peyo'nun muhtemelen çizmeyi unuttuğu şirindir. çizseydi eğer belki de bugün o minik şirinler cehennemde yanmış olmayacaklardı. muhtemelen şakirt şirin tarafından namaza başlayabilecek, tek katlı camilerinde her gün ibadetlerini huzurlu bir şekilde yapacaklardı.
hiçbir şey öyle sanıldığı gibi kolay değildir. her yerde olduğu gibi şakirt şirinin önüne bir sürü engel çıkacaktı. en başta güzel ve "çağdaş" şirine onun güzel huyuna ve lider ruhuna aşık olacak belki de onu davasından vazgeçirmeye çalışacaktı;
"ne olursun şirinim, kahramanım, gel bütün şirinleri kurtarmak sana mı kaldı"
"hadi kaçır beni, gidelim bu diyarlardan" gibi laflar edecekti.
şakirt şirin bunun yanında aşçı şirinle birlikte maklube yapıp diğer şirinlere ziyafet çektirdikten sonra gargamel'in tarlasında halı saha maçı yaptıracaktı. herzaman ki gibi somurtkan şirin "top oynamaktan nefret ediyorum" diyerek top oynamaya gelmiyecekti.
iğrenç ve bayat espri yapan şakacı şirin ve genç yaşta göbeği dışarı taşmış olan obur şirinleri de unutmamak gerekir ki şakirt şirinin en iyi arkadaşlarından olacaklardı.
nihayet şirin baba.
artık kırmızı zındık işi şapkasını çıkarıp bizim şakirte tâbi olmaya başlayacaktı. yüzüne nur gelecekti. iksir ve büyü işlerini bırakıp tek katlı camide ibadetini yapıp, öbür şirinlerin derdini dinledikten sonra arta kalan zamanlarında tek katlı mantar evinde inzivaya çekilecekti.
ve bizim şakirt şirin huzurlu bir şekilde bir şirin köyünden ayrılıp başka bir şirin köyüne doğru yola çıkacaktı.*
hiçbir şey öyle sanıldığı gibi kolay değildir. her yerde olduğu gibi şakirt şirinin önüne bir sürü engel çıkacaktı. en başta güzel ve "çağdaş" şirine onun güzel huyuna ve lider ruhuna aşık olacak belki de onu davasından vazgeçirmeye çalışacaktı;
"ne olursun şirinim, kahramanım, gel bütün şirinleri kurtarmak sana mı kaldı"
"hadi kaçır beni, gidelim bu diyarlardan" gibi laflar edecekti.
şakirt şirin bunun yanında aşçı şirinle birlikte maklube yapıp diğer şirinlere ziyafet çektirdikten sonra gargamel'in tarlasında halı saha maçı yaptıracaktı. herzaman ki gibi somurtkan şirin "top oynamaktan nefret ediyorum" diyerek top oynamaya gelmiyecekti.
iğrenç ve bayat espri yapan şakacı şirin ve genç yaşta göbeği dışarı taşmış olan obur şirinleri de unutmamak gerekir ki şakirt şirinin en iyi arkadaşlarından olacaklardı.
nihayet şirin baba.
artık kırmızı zındık işi şapkasını çıkarıp bizim şakirte tâbi olmaya başlayacaktı. yüzüne nur gelecekti. iksir ve büyü işlerini bırakıp tek katlı camide ibadetini yapıp, öbür şirinlerin derdini dinledikten sonra arta kalan zamanlarında tek katlı mantar evinde inzivaya çekilecekti.
ve bizim şakirt şirin huzurlu bir şekilde bir şirin köyünden ayrılıp başka bir şirin köyüne doğru yola çıkacaktı.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar