bugün

kaşar kızların facebook ta dini öğeler paylaşması

kaşar: kendisi ile yatmak isteyen erkeklerin yüzde 87.67' si ile yatan kız. bu tanımdaki küsuratın sebebi erkek sayısının yüzlerce olmasından kaynaklanmaktadır. zira hepi topu 3-5 erkekle yataydı kahpe, daha net bir sayı ortaya çıkardı.

ironi değil, diyalektik değil, dengesizlik değildir. zeka seviyelerinin de düşük olmasından dolayı espri diye de algılamıyorum bu olayı. ulan karıya bakıyorsun, götüne şaplak atsan güler geçer. haydi gel içelim diyorsun, alkolden üstüne kusuyor. hastayım lan sana diyorsun, olur yavru sevişelim diyor. bütün bunları yaptıktan sonra ayıp olmasın diye muhabbeti koparmıyorsun,mesajlaşmaya devam ediyorsun, selamlaşıyorsun hatta kafede kahve içiyorsun falan. sonra facebook' a ekliyorsun. olay tam orada kopuyor. 568 arkadaşın 550 tanesinin erkek olmasına şaşmamak gerekse de gün aşırı, "müslümansan bikere beğen paylaş" "her gün bunu bir kere paylaşsan binlerce insan salavat getirmiş olur" gibi paylaşımlar görüyorsun. kişisel iletisinde dualar yazan bile mevcut. biz ülkecek alışığız aslında böyle durumlara. her porno skandalından sonra arapça allah yazan kolyesi ile kamera önüne çıkanlara. dinini pis işlerine alet edenlere daha doğrusu pisliklerini simgelerle örtmeye çalışanlara.

neye özeneceğini şaşıran, ne şiş yansın ne kebap derken düştükleri çelişkiyi ayıkamayan, çakır keyif bünyelerin eylemidir.