bugün
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- dolar isterse 100 olsun15
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- ayvalık tostu7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- nilgün marmara3
- sabahları nefret edilen şeyler3
- adblue2
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- kaşarlı tost4
- saç kestirme perileri3
- arkadaşlar iyileştim2
- attila ilhan3
- evde soğuk kahve yapımı10
- ömer çelik ten israil e1 planı açıklaması2
- vincenzo italiano2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- israile atom bombası atmak8
- reis3
- velvet55
- sevgili2
- yemeksepetinde sipariş saati olmaması3
- kadın4
- uzaylılar3
- yaşlı vatandaşlar günü2
- aleksey batrakov29
- sözlüğün en harbi kızı9
- ad kavmi2
- yazarların favori giyim markası14
- harut ve marut2
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- sözlüğün en harbi erkeği7
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- hayattaki en değerli şeyler8
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- friedrich hegel la bi cay icek12
- victor osimhen20
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
güneş ve bulutlarla iddiaya girmek. dağ bayır geziyordum, seni arıyordum. okadar bakındım ama gerçekten niyetlendiğim zaman buldum seni ziraat fakültesinin önünde. eğildim, senden yüzlerce var. giydiğin her şey: zümrüt, zebercet, elmas, yakut, safir. ayinden sonra süslenen şapeller in parlak mermerlerinden daha canlısın sen.
koparmak yoktur benim ellerimde. bir tane aldım, yetmedi 2 oldu, dayanamadım 3 oldu. cebime bile koyamadım, ezilmenden korktum.avuçlarımın arasına yatırdım. içim rahat etmedi. saplarından tuttum. karşından gelen üniversiteli kızların kulaklarından kıskanıp avuçlarımda sakladım. etrafımda vızır vızır dönen eşek arıları ve kara sinekler, vermem kimseye yemin ettim. sevilmediğin kadar sevdim, koparmayacak kadar aldım. bir yıldız hızla üstüme düşüyordu. duvarların geldi aklıma, hayaline daldım.
dedim ya ben koparmam, saplarından tutarım. oturdum bir banka. içim bir hoş, nasıl anlatsam: yağmurda bisiklet süren aşıkların ıslaklığı, tandır başında oturmuş anneannemin elindeki sıcak ekmek, mısır tarlamızın ortasında duran çift şapkalı burunsuz korkuluk... yerin yedi kat altından saplarına tutundum, koparmam. yapraklarını çekmeye başladım, utanmam. çocukken başıma geldi ya ondan korktum. canı yanmasın diye sarısını kapadım. yok ki bunun kaidesi kuralı, sıradan yapraklarına baktım. ne kadar tutabilirim ki ellerimde 3 masum papatya. hayır, dedim ya ben koparmam!
onlar seni tanıyorlar, uzattılar yapraklarını ''saymaya başla.'' dediler. ben saydım, saydım saydım saydım...yapraklar düştükçe heyecanlandım, bir soğudum bir ısındım. bulutlar düştü, elimde 3 adet güneş kaldı. irkildim, bir de baktım papatyalar bağırdı:
seviyor!
iddiayı ben kazandım, papatyalar böyle istedi canım.
koparmak yoktur benim ellerimde. bir tane aldım, yetmedi 2 oldu, dayanamadım 3 oldu. cebime bile koyamadım, ezilmenden korktum.avuçlarımın arasına yatırdım. içim rahat etmedi. saplarından tuttum. karşından gelen üniversiteli kızların kulaklarından kıskanıp avuçlarımda sakladım. etrafımda vızır vızır dönen eşek arıları ve kara sinekler, vermem kimseye yemin ettim. sevilmediğin kadar sevdim, koparmayacak kadar aldım. bir yıldız hızla üstüme düşüyordu. duvarların geldi aklıma, hayaline daldım.
dedim ya ben koparmam, saplarından tutarım. oturdum bir banka. içim bir hoş, nasıl anlatsam: yağmurda bisiklet süren aşıkların ıslaklığı, tandır başında oturmuş anneannemin elindeki sıcak ekmek, mısır tarlamızın ortasında duran çift şapkalı burunsuz korkuluk... yerin yedi kat altından saplarına tutundum, koparmam. yapraklarını çekmeye başladım, utanmam. çocukken başıma geldi ya ondan korktum. canı yanmasın diye sarısını kapadım. yok ki bunun kaidesi kuralı, sıradan yapraklarına baktım. ne kadar tutabilirim ki ellerimde 3 masum papatya. hayır, dedim ya ben koparmam!
onlar seni tanıyorlar, uzattılar yapraklarını ''saymaya başla.'' dediler. ben saydım, saydım saydım saydım...yapraklar düştükçe heyecanlandım, bir soğudum bir ısındım. bulutlar düştü, elimde 3 adet güneş kaldı. irkildim, bir de baktım papatyalar bağırdı:
seviyor!
iddiayı ben kazandım, papatyalar böyle istedi canım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar