bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi16
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- denize çıplak girmek5
- sözlükte marka olmak4
- götünde donu olmayıp tatile gitmek8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- camide rakı içen izmirli kız5
- siyaset konuşan kızlar3
- sözlükte olayların yükselme hızı4
- nasılsınız fakirler7
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- daha 17 dizisi aras vs teoman2
- alihan kuriş7
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- örgü ören erkekler2
- süleymancılar13
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı9
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- anın görüntüsü30
- velvet12
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- sözlükte kavga olacak hissi7
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- alfred hitchcock vs stanley kubrick3
- tulumba tatlısı4
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- iremga32
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- çocuk yapmak3
- denize bakan ev6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kediyi parçalayan pitbull5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- kara pıtılılar3
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- sabah libidosu3
- halsizlik ve üşengençlik problemi2
- kaç cm3
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri5
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı4
- iyi partiye vericem3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- bıyıkların ağıza girmesi2
bu sitede yapılan yorumları okuyorum. salgın bir hastalık söz konusu. neden buraya yorum yazan insanların diğer insanları alışveriş yapmak için zorladıklarına, laf olsun diye değil, gerçekten bir türlü anlam veremiyorum. bir insan neden "önceki gün siparişini verdim, iki günde geldi, öncesinde tereddütlüydüm, ürün elime geçince ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım, her evet mutlaka lazım, hiç düşünmeden alın derim. bu fiyata benzeri yok" diye bir yorum yazar. buradaki amaç ne? yorum yazıp puan kazanılıyor, sonra bu puanlarla indirimli alışveriş yapılıyor filan. o zaman ne uzatıyosun yaz "ürün kullanışlı, kullanışsız, şu özelliği eksik" filan falan. şöylesi var mesela, buna hürriyet tarzı gazete yorumlarında da rastlıyoruz sıklıkla, sözlükte de var baya: "ne diyebilirim ki, çok harika, kaçırmayın" 'ne denilebilir ki'ymiş. amına koduğumun evladı, sana mikrofon mu uzattık ki ne diyeceğini bilemedin bi anda.
diyelim fiyatı uygun ama çok tanınmayan bir markanın herhangi bir ürünü hakkında yazılan yorumlara bakıyoruz: direkt (ctrl+f) yapıp "diğer markalar" diye aratabilirsiniz bu durumda. rahat 40 tane sonuç verir. o da diğer 50 tanesi imla hatasından çıkmadığı için. fiks yorum şu çünkü: "diğer markalara o kadar para vermeye gerek yok, aynı işi görüyor. anneme aldım bir tane, eve geldi bin tane. götüme de takıyorum artık. saçlarıma da sürdüm iyi geldi. bu fiyata kaçmaz."
aynı tip bir ürün marka olanının yorumlarına bakalım: "bu ürün elinize geçince inanamayacaksınız. sonuçta x markası kalitesi. ucuz etin yahnisi kakam gibi olur. basın paranızı, düşünmeyin. kız arkadaşıma aldım, beni öptü. nineme aldım, öldü. oleyoleyley"
arada çok nadir, belki birilerine faydam olur diye, doğru düzgün şeyler yazan insanlar var. ama bunu bulana kadar, babasına don alıp, araba kayışı olarak kullanabildiğini keşfeden insanları okumak zorundasınız. bak gene bu şeye takılıyorum ben. "ne diyebilirim ki"ye. "ne diyebilirim ki" ya! allah belanızı versin.
diyelim fiyatı uygun ama çok tanınmayan bir markanın herhangi bir ürünü hakkında yazılan yorumlara bakıyoruz: direkt (ctrl+f) yapıp "diğer markalar" diye aratabilirsiniz bu durumda. rahat 40 tane sonuç verir. o da diğer 50 tanesi imla hatasından çıkmadığı için. fiks yorum şu çünkü: "diğer markalara o kadar para vermeye gerek yok, aynı işi görüyor. anneme aldım bir tane, eve geldi bin tane. götüme de takıyorum artık. saçlarıma da sürdüm iyi geldi. bu fiyata kaçmaz."
aynı tip bir ürün marka olanının yorumlarına bakalım: "bu ürün elinize geçince inanamayacaksınız. sonuçta x markası kalitesi. ucuz etin yahnisi kakam gibi olur. basın paranızı, düşünmeyin. kız arkadaşıma aldım, beni öptü. nineme aldım, öldü. oleyoleyley"
arada çok nadir, belki birilerine faydam olur diye, doğru düzgün şeyler yazan insanlar var. ama bunu bulana kadar, babasına don alıp, araba kayışı olarak kullanabildiğini keşfeden insanları okumak zorundasınız. bak gene bu şeye takılıyorum ben. "ne diyebilirim ki"ye. "ne diyebilirim ki" ya! allah belanızı versin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar