bugün

istanbul gelmeyen bitlensin zirvesi

adı üzerinde '' zirve ''

ama nasıl bir zirve. ses getirmiş, daha şimdiden karalama çalışmalarına başlanmış zirve.

istanbul kızlar zirve'sinin 2. olmakla beraber diğer arkadaşların da katılabileceği bir zirve aynı zamanda. diğer arkadaşlar? erkekler mesela. gelme imkanı olan, gelmek isteyen herkes yada. gay olan arkadaşlarımızda bu kategoriye dahil.

ama ne istiyorum biliyor musunuz? sürekli olarak calyx ve esuma'ya çamur atan ve nick altlarında hebele höbele diye saçmalayan, insanlara hakaret etmeyi prim sayan, özellikle ama özellikle terbiyeden yoksun yazarların gelmesini istiyorum. evet böyle yazarlar var. gelebiliyorlar ise gelsinler. klavye başında sen şöyle birisin böyle kötüsün demek keza çok kolay. geliniz yüzlerine karşı söyleyiniz. yüzünüz kızarmayacaksa şayet? bu arada belirteyim ben kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum. calyx arkadaşımdır, esuma'yı tanımıyorum bile. arada bizimde atışmalarımız olmuştur hatta.

biraz edep biraz saygı? bir sorunun var ise atarsın özel mesajını dersin ki; '' arkadaşım benim seninle böyle böyle bir derdim var '' der bir şekilde olumlu, olumsuz sonuca ulaşırsın. ama yoook illa gelecek o nick altına sen böylesin, sen böylesin yazacak çamur atayım izi kalsın diyecektir. o çamuru yedirirler sana. akıllı olun akıllı.
yok efendim zriveye gidenler calyx ve esuma'yı görmek için gidiyorlarmışta, gelen diğer erkek yazarlarında aslında tüm niyeti kız düşürmekmişte ''bik bik bik''

elbette birbirimizi merak ediyoruz. en azından kendi adıma konuşayım. benim takip ettiğim ve merak ettiğim yazarlar var. özellikle görüp tanışmak istediğim. yazdıklarını zihnimde canlandırınca acaba nasıl biri diye düşündüğüm. ama niyetimin hepsi bu, inanmayacaksınız belki ama benim ve zirveye gelen diğer insanların sahiden de ( sizin için inanması güç biliyorum fakat ) birbirimizi tanıyıp, kaynaşmak. kaynaşmak dedim ya, sen hemen kıçından anla olur mu bunu? hemen yanlış anla? aa ayy darılırım vallahi.

lan aptal herif o kadar dar bir zihniyete sahipsin ki, zirveye katılan insanların aslında tüm derdinin yiyişmek olduğunu düşünüyorsun. aaaa dur bi dakika ya! asıl senin böyle bir niyetin olmasın sakın? tamaaam buldum. sen herkesi kendin gibi sanıyorsun. kuyruk acın burdan senin. tamam eyvallah o zaman. bundan sonra seni ve senin gibileri görmezden gelmek zor olmayacak artık. neden? çünküüü .... aynaya bak anlarsın.