7 nci neslin fethullah gülen garezi

düşüncelerini uygu şekilde dile getiren, karalamak yerine gerçekleri dile getiren, kişileri kalıplara sokmayan zihniyetin özgürce düşüncelerini beyan etmesidir.

garez değildir bu. o kelime de çok yanlıştır. karalamak hiç değil. eleştirmektir. neyse onu dile getirmektir. sağa sola çamur atmadan, boş konuçmadan, ideolijilerinin kurbanı olmadan.

sırf buraya bazı şeyleri dile getirdik diye, fethullah güleni eleştirdik diye kimi zihniyet tarafından "ateist " olarak nitelendirilebiliyoruz.

kimlerin ağzından ne saçtığı belllidir. bizden olan çok yaşasın, bizden olmayan "ateist, imansız vs" dir. hani sen kimsin ki kişilerin dinini imamını sorgulayabiliyorsun. allah mısın ki kişilerin imanlarını sorgulayıp, inançlı ya da inançsız diye kategorize ediyosun.

bu zihniyet ki en küçük eleştiride hemen bu tarz çirkinliklere başvurur. varsa aksi fikrin onu söyle. yoksa milleti kategorize etme. ateist, müslüman vb diye.

hazımsızlığın mı, gerçeklerin dile gelmesi sonucunda söyleyecek lafları olmayışından mıdır bilinmez bu tavırları kişilerin.

bu ülkede başbakan, cumhurbaşkanı ve atatürk bile uygun dille eleştirebiliyorken, bir fethullah gülen mi eleştirilmeyecek.

küfür etmek, karalamak, eleştirenlere ateist demek, kişilere belirli sıfatları takmak eleştirmek değildir. bu yüzden herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfen.