bugün

internetten para kazanmak

internet üzerinden para kazanmaktır. pek çok yolu * vardır. sadece blogculuk yapılarak bile internet üzerinden para kazanılabilir.

ulen internette günde nerden baksan 7-8 saat hatta daha fazla zaman geçiriyoruz kah sözlüğe yazıyor kah forumlara giriyoruz. bu harcadığımız saatler içerisinde neden para kazanmayalım diyenler buyrun bu başlık tam size göre. en basit en masrafsız şekilde netten para kazanma yöntemini anlatacağım. zaten işin içine girince siz olayı ilerletirsiniz. şimdilik hosta domaine gerek yok. bize blogspot yeter de artar bile.

malzemeler:

bir adet blog: http://www.blogspot.com/

bir adet reklam yayıncısı: http://www.google.com/adsense/

- öncelikle ne tür bir blog açacağımıza karar verelim. mp3, adult, warez, lig tv işleri bizi bozar. bozmasa bile burada anlatarak sözlüğü yakmayalım. hem de legal bir site açalım ki adsense'den kazanalım. bir konuda uzmanlığınız varsa insanlar sitenizi ziyaret ettiklerinde onlara öğretebileceğiniz bir şeyler varsa bilginiz dahilinde bir site açın. yoksa güncel haberler, yemek tarifleri gibi içeriğe sahip ıvır zıvırlı genel bir blog açabilirsiniz. veya sadece tek konuya yönelik (örneğin fıkra, resimler) bir blog açabilirsiniz. olmadı, sadece kişisel paylaşımlarınızı, görüşlerinizi aktararak bir blog oluşturabilirsiniz. aslında bu tür bir blog, blogculuk felsefesinin temelidir. yani günlük tutarak duygu, düşünce ve fikirlerinizi aktarmak.

- içerik ekleyelim. artık hangi konuya yönelikse o konuyla ilgili içeriği bloğumuza yazmaya başlayalım veya kopyala yapıştır (kısaca internet hırsızlığı) yaparak içeriğimizi ekleyelim.

- reklam alalım ve ekleyelim. adsense'ye veya diğer sponsorlara * kayıt oluyoruz. kayıt olduğunuz reklam firması üyeliğinizi onayladıktan sonra reklam kodlarını alabilirsiniz. bu reklam kodlarını ekleyip blogunuzda yayınladıktan sonra artık para kazanmaya başlayabilirsiniz. hepsi bu kadar. iyi kazançlar.
güncel Önemli Başlıklar