bugün

moscow dream

kendisi hakkında uzun zamandır bir entry yazmak istiyordum, uludağ modern'de coştuğu şu günler güzel bir teşvik oldu benim için.

bu adamı (ya da çocuğu), en başta anket başlıklarıyla tanıdık. format yoksunu entry'lerini modern'de inceler, müjgan'la ben fenalaşırdık.
havaalanlarını çok sevdiğim için, bu elemanın havaalanlarıyla ilgili entry'lerini severek okurdum. açtığı anket başlıklarını, girdiği format yoksunu entry'leri yeni olmasına verir, bilgi entry'lerini takdir ederdim.
sonra modern'e screenshot koymaya başladı. amaaaa... -bence- fake yazarlar kendisine methiyeler düzüyor, sözlüğün en iyi yazarı olduğunu iddia ediyor, bizim moscow da bunları "benim hakkımda ne demişler, ehehe" diyerek modern'e koyuyordu.
önceleri 3-5'ti, bi baktık 9 olmuş. üstelik modern'e koyduğu ss'ler sadece kendi nick altına yazılan güzel şeyleri içermiyor. en son artılandığı entry'lerin, açtığı başlıkların ss'lerini falan koyuyor modern'e.

işin garibi, kendisine edilen küfürleri/hakaretleri hiç umursamıyor. mesela ona "nasılsın salak salak başlıklar açan mal götlek" deseniz, o "iyiyim, sen?" diye cevap verir. ya içinde aşırı bir insan sevgisi var ya da bu lafları haketmek için yaptıklarının farkında.

bence kendini aşırı beğenme hastalığı var. bu yüzden edilen küfürleri sallamıyor, görmezlikten geliyor. kendi nick altına güzel entry'ler girmesi için fake'ler açıyor. aşırı olmasa da sözlük bağımlısı. kesinlikle troll değil, aksine fazlasıyla gerçek.
ve bence, bir kedinin gizem i frekansında bir yazar. bu iltifatı da herkese etmem bak.

bu yazdıklarımdan, kendisinden nefret ettiğim çıkarılmasın. aslında modern'e koyduğu ss'lerin altında dönen konuşmaları, formspring sayfasını okurken falan çok eğleniyorum.

bi kere moskova'ya gitse düzelir mi acaba?
güncel Önemli Başlıklar