bugün
- mezut barzani nin yahudi olması19
- arkadaşlar şifalandım11
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı20
- çocuğa israil diye isim koymak17
- kadir mısıroğlu fan clup6
- ceset başlığı niye hala yerinde8
- dindar geçinip zina yapan erkek8
- arkadaşlar bugün diyetimi iptal edebilir miyim5
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar8
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- akp kazandı5
- hastayken bile cinsellik düşünmek3
- arkadaşlar linçleyecekseniz gideyim ben3
- belediye başkanı çalmak5
- balim3
- scarlett johansson3
- ak partili ahlakı14
- ceset sikmek11
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- recep tayyip erdoğan19
- silivri'yi yıkmak3
- feslinin amerikan kuklası halife hayali3
- allah varsa nerede2
- çöp yanına bırakılan giysi torbaları2
- mekap giyen kız2
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- mekke anlaşması2
- şehit aileleri3
- tylolhot2
- matkap kullanmasını bilen kız2
- yaga2
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum3
- iltica43
- sabahları sevilen şeyler6
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- gammazlar göreve6
- meksika açmazı macerası10
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek3
- karton toplayan çocuk2
- ucan tekme atan hipopotam28
- sadakat lidere değil vatana olur2
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- nere lan bu silivri2
- bok gibi adalet2
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
süper bir soru. tabi ki az gelişmiş insansılara yöneltildiği takdirde. şahsen erkek olsam biri de bana bu soruyu sorsa, adamın ağzını burnunu dağıtırım. neden mi saygısız, terbiyesiz ve hadsiz olduğu için. yani kızdığımdan falan değil. zira erkek olsam karım ve sevgilimin cinselliğini
düdükleme düdüklenmeye indirecek adamın ağzını burnunu kırarım sonra da oturur kızarım ben bu tip aşağılık az gelişmiş beyinleri neden benimle konuşabilecek eşim sevgilim hakkımda cümle kurabilecek kadar yakınıma sokuyorum diye. ulan az gelişmiş hayvan sen her ne kadar o az sayıdaki beyin hücrenle bunu anlayamaz dolayısıyla böyle yaşayamasan da cinsellik son derece doğal güzel ve kutsaldır.
dolasıyla sevgilim, kocam karım her kim ise ona saygı duyduğum onu sevdiğim ve sevgim de ikiyüzlü olmadığı için onun tüm geçmişini seviyor ve kabulleniyorum insansı. bunu sok kafana. benimle olduktan sonra bir başkasını seçti ve bunu söylediyse kendimde ve ilişkimizde yürümeyenin ne olduğunu sorarım ama ne bir kadının cinsel ilişkisinin düdüklenmeye ne de bir erkeğin kadınının yaşadığı ilişkileri düdüklenme olarak tanımlamasını kabul edemem. tabi ben burada erkek ve kadından bahsediyorum senin gibi aslında darwinistlerin haldır haldır aradığı evrimin kayıp halkasındanbir insan değil insansıdan söz etmiyorum. insan diyorum. insan olmak iki kulak iki göz iki bacak iki kolla olmaz. insan olmak zihinsel bir evrimsürecinin sonucudur.
düdükleme düdüklenmeye indirecek adamın ağzını burnunu kırarım sonra da oturur kızarım ben bu tip aşağılık az gelişmiş beyinleri neden benimle konuşabilecek eşim sevgilim hakkımda cümle kurabilecek kadar yakınıma sokuyorum diye. ulan az gelişmiş hayvan sen her ne kadar o az sayıdaki beyin hücrenle bunu anlayamaz dolayısıyla böyle yaşayamasan da cinsellik son derece doğal güzel ve kutsaldır.
dolasıyla sevgilim, kocam karım her kim ise ona saygı duyduğum onu sevdiğim ve sevgim de ikiyüzlü olmadığı için onun tüm geçmişini seviyor ve kabulleniyorum insansı. bunu sok kafana. benimle olduktan sonra bir başkasını seçti ve bunu söylediyse kendimde ve ilişkimizde yürümeyenin ne olduğunu sorarım ama ne bir kadının cinsel ilişkisinin düdüklenmeye ne de bir erkeğin kadınının yaşadığı ilişkileri düdüklenme olarak tanımlamasını kabul edemem. tabi ben burada erkek ve kadından bahsediyorum senin gibi aslında darwinistlerin haldır haldır aradığı evrimin kayıp halkasındanbir insan değil insansıdan söz etmiyorum. insan diyorum. insan olmak iki kulak iki göz iki bacak iki kolla olmaz. insan olmak zihinsel bir evrimsürecinin sonucudur.
Gündemdeki Haberler