bugün

cokacayipsey

çok baba bir yazar.neden mi?

bursa halı sahalar bize dar zirvesi sona ermişti.maçtan sonra bir yerlere gidelim dediler. işte tam o anda ben çok kötü hissettim kendimi. onlarla gitmeyi çok istiyordum ama yanımda da beş kuruş para kalmamıştı. çünkü ben halı sahayı beş lira olur diye düşünmüştüm. ama altı lire çıkmıştı. bir de çay içmiştim maçtan sonra dayanamayıp bir milyon da ona verdim. ve ben de tamı tamına 25 kuruş kalmıştı. bunun haricinde bukartımda da yaklaşık 3 lira vardı. bileydim karta az yüklerdim. bok var gibi karta abanmışım.sonra amaaan dedim ben de giderim ama bir şey içmem olur biter.

cokacayipsey arabasıyla benle birlikte üç yazarı daha mola cafeye götürdü. bütün ekip orada toplanmıştı. onla yan yana oturduk. sonra siparişleri almaya geldi bir kız. ama ne yalan söyleyeyim maçtan sonra canım deli gibi çay çekiyor. sordu bir kaç kişiye ne alırsınız efendim diye. bana gelince; ''ben birşey almasam'' dedim. ama bunu derken şöyle bir hissiyat var içimde.hani diyette olan zengin tipler olur ya. ''ben bişey almiijim'' derler. ben de o ayaklara yatarım dedim avuttum kendimi.

cokacayipsey sordu; ''neden içmiyorsun bir şeyler ya?''. benim cevap harika;'' hmm.. ya.. ne bileyim.. tercih etmiyorum''. lafa bakın lafa tercih etmiyormuş. ne tercihi lan altı üstü çay içcen.ama cokacayipsey benim içimde kopan fırtınaları anladı artık nasıl anladıysa '' olmaz öyle şey yaa.. bir çay da arkadaşa alalım'' dedi. hayır sağolun demeye takatim kalmamıştı.

sonra arabasıyla beni evime kadar bıraktı kendi evinden uzaklaşmış olmasına rağmen.pseco ve nigga indikten sonra ben kaldım bir tek. sohbet ettik, güldük, eğlendik.

kısacası baba yazar işte daha ne diyeyim.herşey için çok teşekkür ederim.sağolsun, varolsun.
güncel Önemli Başlıklar