bugün

sagopa kajmer den yılbaşı mesajı

kitlesinin 15-18 yaş aralığı olduğunun bilincinde olan bir şarkıcının tribünlere oynamasından başka birşey değildir. yunus, kendisine yazık etmektedir.
"Onlar benim peygamberimi tanımadılar,kitabımı da kabul etmediler,benim peygamberime çirkin bir karikatür ithaf edecek kadar ileri de gittiler, hala Irak'ın durumu gözler önündedir" diyorsunda niye bütün hristiyanları aynı kefeye koyuyorsun ki? bu kadar cahil biri değilsin biliyoruz. yaptığı sadece ergen duyguları kaşımak.

"Böylelikle emr-i bil ma'ruf görevimi de yerine getirmiş ve içimi de rahatlatmış oldum. Allah kabul etsin. Rabbimizin bizden istediğini yapalım. Kim benden nefret ederse etsin. yeterki beni rabbim sevsin" uçmuş artık söyleyecek söz yok.

bir zamanlar siktirin gidin diye şarkı yapan, "karını dağ evlerinde sik pompala" diye sözler yazan adam, "ben raperken boşalırım" diyen adam gelmiş şimdi neler söylüyor.

parayı bulan herkes böyle oluyor sanırsam. bir şekilde kendisini bozuyor. kitlesinin bilinci ile onlara göre hareket ediyor onların ağzı ile konuşuyor. kültürüne dinine rap müzikle sahip çıkmak nasıl oluyor bunu açıklamıyor ama.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar