bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor5
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması3
- regl dönemi çirkinliği5
- sari renkli seker ibnesi3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- true'ya arkadan sahip olmak3
- namus4
- kadınlar sözlük5
- güzel kızların isimleri9
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- talkan ve curcan katliamları4
- ekber ve erşed kanunları2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- pernado bey birader3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- diamond bosphorusss2
- diyete başlama pazartesisi5
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- iran'a iltica etmek2
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur2
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- kavurmalı yumurta2
- müzisyen yazarlar3
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- curaçao5
- sözlük yazarlarının suları3
- yem borusu çalmak3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- suni arabistan2
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- alarm ertelemek2
- buddy dude23
- ona bir şey söyle14
- aniden gelen boşluk hissi3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- abd iran anlaşması3
- deli1i6
- botların ekşiden başlık araklaması4
offf, kaçıncı başlığım bu bilmiyorum ama tanımlaması en zor başlığım orası kesin. yine de deneyeceğim.
kendince belli bir havası vardır her kızın. etrafta da erkek varsa zaten tamam, o üstün bir ırktır(o öyle sanıyor, kimsenin onu iplediği yok da). havalar, havalar...
derken, çok kötü bir şey olur. evet, müthiş bakımlı bir kız, süper tatlı bir kız, harika fiziği olan bir kız görülür ortamda. işte ben o sırada bu çok hoş kıza değil, ortamdaki diğer kızlara bakarım. mal mısın oğlum diyebilirsiniz, ama ben eğlenmeyi seviyorum arkadaş, elimin altında internet var zaten, akşam evde istediğime bakarım, zoomlayarak falan hem de. ben ortamdaki diğer kızlara bakarım, çünkü dediğim gibi eğlenmeyi, gülmeyi çok seviyorum. işte o anda kızların suratından düşen bin parça olur, muhabbetlerini falan keserler arkadaşlarıyla. şöyle bakarlar o kıza, sonra tsıee tribi yaparlar ağızlarıyla, böyle hafif de gülerek karşılarındaki arkadaşlarına bakarlar. gördün mü kızı, ehe tipe bak, makyaja bak, giyime bak gibisinden bakarlar. o süper kızı böyle ayaktan saça kadar öyle bir süzerler ki 1 saniye içinde, ben en büyük abazanda öyle bakışlar görmedim.
yazık, halbuki rahat ol. o öyle bir kızdı, hepinizden bakımlıydı ya da daha iyi giyimliydi, cesurdu, sexy idi. niye kendini küçük düşürüp triplere girersin. çok komik oluyorsun işte. kıçımla gülüyorum o an size yav.
erkek ortamında öyle şeyler olmaz. bizden daha yakışıklısı mı var, bize ne?
akşam halısaha maçına geliyor musun, pes kapışıyor muyuz, iddaa'da güzel maçlar var mı, manita işini ne yaptın, bizler relax türüz. keyfimize bakarız.
size de tavsiye ederim.
kendince belli bir havası vardır her kızın. etrafta da erkek varsa zaten tamam, o üstün bir ırktır(o öyle sanıyor, kimsenin onu iplediği yok da). havalar, havalar...
derken, çok kötü bir şey olur. evet, müthiş bakımlı bir kız, süper tatlı bir kız, harika fiziği olan bir kız görülür ortamda. işte ben o sırada bu çok hoş kıza değil, ortamdaki diğer kızlara bakarım. mal mısın oğlum diyebilirsiniz, ama ben eğlenmeyi seviyorum arkadaş, elimin altında internet var zaten, akşam evde istediğime bakarım, zoomlayarak falan hem de. ben ortamdaki diğer kızlara bakarım, çünkü dediğim gibi eğlenmeyi, gülmeyi çok seviyorum. işte o anda kızların suratından düşen bin parça olur, muhabbetlerini falan keserler arkadaşlarıyla. şöyle bakarlar o kıza, sonra tsıee tribi yaparlar ağızlarıyla, böyle hafif de gülerek karşılarındaki arkadaşlarına bakarlar. gördün mü kızı, ehe tipe bak, makyaja bak, giyime bak gibisinden bakarlar. o süper kızı böyle ayaktan saça kadar öyle bir süzerler ki 1 saniye içinde, ben en büyük abazanda öyle bakışlar görmedim.
yazık, halbuki rahat ol. o öyle bir kızdı, hepinizden bakımlıydı ya da daha iyi giyimliydi, cesurdu, sexy idi. niye kendini küçük düşürüp triplere girersin. çok komik oluyorsun işte. kıçımla gülüyorum o an size yav.
erkek ortamında öyle şeyler olmaz. bizden daha yakışıklısı mı var, bize ne?
akşam halısaha maçına geliyor musun, pes kapışıyor muyuz, iddaa'da güzel maçlar var mı, manita işini ne yaptın, bizler relax türüz. keyfimize bakarız.
size de tavsiye ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar