bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yaşanmamışların yası6
- en iyi vampir filmi4
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- en iyi kurt adam filmi3
- claudian clouds33
- kadınlar7
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cok da abartmaya gerek uok6
- gary oldman2
- çirkin2
- the crow2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- galatahahahahahaha3
- ermeni alfabesi2
- anın görüntüsü25
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- annem2
- sözlük kızlarının kekleri24
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması6
- günlük2
- okan buruk9
- meriç dükalığı8
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- allah11
- true ile tatlı sert3
- sarapci koala hatayi33
- önyargı2
- sevdiğiniz yazarlar8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- morkstar2
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- tai lung8
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- amedspor maçından korkmak3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- seni tanıyorum4
yorgun bir istanbul gününde hanemizi şenlendiren kardeşim. dosttur, özeldir, kıymetlidir kim ne derse desin...
zorlu bir ilişkinin sürüncemelerinde yanımdaydı ve bir pazar günü yola çıktık onunla. beyoğlu'nun tam girişinde "abi içimde bir his var bugün onları elele görecegiz" dedi. dedim "lan oğlum koca istanbul burası, hem ne alaka bizim başka bir işimiz var". akabinde beyoğlu sokaklarını turladık ve yolu yarıladıktan sonra "bro hadi kafeye çıkalım" dedim. fakat hisler adamı paleface hiç oralı olmadı ve "bro gs lisesine kadar yürüyelim" dedi. deli gibi yürümeye devam ettik ve tam istiklal'in sonlarına doğru o'nu ve yeni sevgilisini el ele gördük. ikimizin de eli ayağı boşalmıştı. ama sanki ben daha çok etkilenmiştim. bu şahsı muhterem bir şeyh edası ile ne dese tutuyordu. bir taş bulduk ve soluklanmak için oturduk zira durumumuz iyi değildi. o sırada kaval çalan bir sokak şarkıcısından şu acılı ezgiler dökülüyordu...
"duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini"
2 dk oturduk ve o an paleface dese ki "ben peygamberim" vallahi inanırdım. adam ne dese birebir yaşadık o gün. kendimize geldik ve toparlandık akabinde kafeye çıktık birer çay içtik. burukluğu üzerimizden hızlı attık allahtan...
hayat o gün acı şeyler gösterse de hayırlı olana dogru bir yelken açmasını sağladı kardeşimin. şimdi güzel bir işi var ve çok yakında iyi yerlere gelecek, eminim.
iyi bir işi mutlaka iyi bir eşle de taçlandıracaktır. hayatın tüm güzellikleri seninle olsun.
zorlu bir ilişkinin sürüncemelerinde yanımdaydı ve bir pazar günü yola çıktık onunla. beyoğlu'nun tam girişinde "abi içimde bir his var bugün onları elele görecegiz" dedi. dedim "lan oğlum koca istanbul burası, hem ne alaka bizim başka bir işimiz var". akabinde beyoğlu sokaklarını turladık ve yolu yarıladıktan sonra "bro hadi kafeye çıkalım" dedim. fakat hisler adamı paleface hiç oralı olmadı ve "bro gs lisesine kadar yürüyelim" dedi. deli gibi yürümeye devam ettik ve tam istiklal'in sonlarına doğru o'nu ve yeni sevgilisini el ele gördük. ikimizin de eli ayağı boşalmıştı. ama sanki ben daha çok etkilenmiştim. bu şahsı muhterem bir şeyh edası ile ne dese tutuyordu. bir taş bulduk ve soluklanmak için oturduk zira durumumuz iyi değildi. o sırada kaval çalan bir sokak şarkıcısından şu acılı ezgiler dökülüyordu...
"duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini"
2 dk oturduk ve o an paleface dese ki "ben peygamberim" vallahi inanırdım. adam ne dese birebir yaşadık o gün. kendimize geldik ve toparlandık akabinde kafeye çıktık birer çay içtik. burukluğu üzerimizden hızlı attık allahtan...
hayat o gün acı şeyler gösterse de hayırlı olana dogru bir yelken açmasını sağladı kardeşimin. şimdi güzel bir işi var ve çok yakında iyi yerlere gelecek, eminim.
iyi bir işi mutlaka iyi bir eşle de taçlandıracaktır. hayatın tüm güzellikleri seninle olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar