bugün

y mun 2009

yeditepe üniversitesi model birleşmiş milletler kulübü'nün 5-6 aralık 2009 tarihlerinde yeditepe üniversitesi'nde düzenleyeceği eğitim konferansıdır. konferans, mun yani model birleşmiş milletler ile yeni tanışmış kişilere yönelik eğitim vermek için tasarlanmıştır.

istanbul'daki lise ve üniversite öğrencilerine yöneliktir. sadece mun kulüpleri üyelerine değil, herkese açıktır. bu nedenle 4 aralık tarihinde de bir mun konferansı nasıl olur, prosedürler nasıl işler vb gibi konularda eğitim verilecektir.

konferansta uluslararsı güvenlik ve silahsızlanma, çevre komitesi, son olarak da insan hakları konseyi kurulacaktır. ilgilenen, katılmak isteyenlerin (http://www.y-mun.org) adresine gidip, konferans sekmesine basıp, gelen ekranda registration'a basıp oradaki söylenenleri yapması gerekmektedir. orada belirtilen adrese belirtilen bilgileri içeren bir mail atılmalıdır. sitede en geç 2 aralık'a kadar bir banka hesabına katılım ücreti olan 20 tl'nin yatırılması gerektiği söylense de mail ile kayıt olduktan sonra konferans günü 25 tl verilerek de konferansa katılınabilir. ücret, içerisinde 2 öğle yemeği ve bir çok kahve arasını içermektedir.

zevkli ve eğitici bir konferans olacaktır.