bugün

rus kızı vs türk kızı

--spoiler--
aksam eve gelince, bir rus "hos geldin" demeyecektir.
hasta olunca, kendisi yorgun argin isten eve geldigi halde, sirf canimiz cekti diye, türk mutfaginin sundugu en zor yemekleri yapmak icin kollari sivamayacaktir.
hasta kocasinin alnindaki teri silip, "canim sana feda" demeyecektir.
bayramda el öpüp, "sana kurban olurum" diye sarilmayacaktir.
türkü dinlerken ürpermeyecektir, kalbi ayni telde atmayacaktir.
kutsallarimizi kutsal bilmeyecektir.
--spoiler--

Hayale bak ne güzel.

Şu durumda bir rus kızı ile 7 ay ilişki yaşamış olan bir adam olarak konuşayım.

Rus kızları çok sıcak kanlıdır. Her ortama uyar. Her şeye eyvallah der. Bir türk kızından daha çok sevgi gösterdiklerini, daha hoşgörülü davranıp sizin için daha çok üzüldüklerini ben bilirim. Kadir kıymet bilir. Sizi mutlu etmek için uğraşır. Kendilerini dünyanın en güzel kadını sanıp, bana mecbursun, benden başkasını bulamazsın triplerine girmezler. Sizi kendilerine uydurmaya çalışmazlar. Size uymaya çalışırlar. Yetişme şekillerinin bunun üzerindeki etkisi yadsınamaz tabi.

Şimdi gelelim hayaldeki gibi olmayan türk kızlarına. Kaç tane türk kızı var böyle ? binde 1 mi ? iki bin de bir mi ?

Kaprislidir. ilişki yaşadığım / yaşarmış gibi yaptığım türk kızlarının %99 u kendilerini adriana lima sanıp beni kendilerine mecbur olduğumu düşündükleri için bu ilişkilerin hiç birisi uzun soluklu olmadı.

ikisinin de iyisini bulmak lazım.

Ama türk kızlarının kendini beğenmiş, götleri hafiften kalkık kızlar oldukları gerçeği, Rus kızlarının aç olduğu gerçeğini sıfırlar. Ama ruslar cidden daha fazla değer verirler nokta.