bugün
- ilgi isteyen kız16
- lahmacunu elle yiyen kız14
- kuran da namaz yok21
- gürcistan'ın neyi meşhur8
- hewal ebo16
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- yaprak dökümü ali rıza bey3
- billurları çiğ yemek4
- bu kim aq3
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- ben ıspartada yaşıyorum7
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- abdullah öcalan5
- su içmeyi unutmayalım4
- herkesin artık tanım yapması6
- tarih3
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- sümerler semitik miydi3
- türkiye nin en güzel camisi3
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- bursa vs edirne7
- gürcistan9
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- çölde gezen hippi2
- türk erkeği2
- çay içen kız2
- türk siyaseti3
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- orta yaşlı erkek çekiciliği2
- türk kızı2
- kut anlayışı3
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- deep web ile dark web'in farkı2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- mehdinin chp'li olması3
- benkimki10
- çiğ et yemek2
- türkiye nin en güzel ilçesi neresidir2
- kendine bir öğüt ver7
- ısparta simidi8
- katatespizartmasi6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
ingiliz eczane ve parfümeri zinciri boots'un da bünyesinde bulundurduğu, ürünlerinin hiçbirinde hayvansal yağ bulundurmayan kaliteli bir kozmetik firması.
içinde hayvansal yağ bulundurmadığından mıdır nedir bu markanın ruju olsun, göz kalemi olsun yapıları pek serttir. sürüldüğünde ne akma ne de kolay kolay dağılma yapar. göz kalemi bu yüzden takdire şayandır, akan göz kalemleri yüzünden panda gözü şeklindeki gözlerle dolaşmaktan yakınan dişinin kurtarıcısıdır.
360 rimeli ise kirpiklerde dolgunluk isteyen bayanlar için biçilmiş kaftandır. büyük fırçasıyla hem kirpiklerinizi güzelce kıvırır hem de "benim bu kadar kirpiğim yoktu lan nerden çıktın bunlar" dedirtecek şekilde dolgunluk verir. tek eksisi çabuk bitmesidir. ya da benim gibi rimel canavarı bir insana dayanamadı, o da kuvvetle muhtemel tabii.
soft damson adında bir mineral allığı da vardır ki yapısı gerçekten mükemmeldir. yanında verdikleri fırçasıyla da sürümü oldukça kolaydır. fakat çok açık tenlilerin "yaşasın sonunda aradığım rengi buldum" şeklinde, benim yapmış olduğum gibi hemen sazanlayıp atlamaması tarafımca tavsiye edilir. sevgili beyaz tenliler, siz gidin soft pink'i alın, soft damson'ı esmerlere bırakın. zira esmerlerde kıskandırıcı düzeyde güzel duruyor. kabullenin.
farları ve ruju hakkında çok bir şey söylemeyeyim, illa ki bu markadan alınmalı dedirtecek kadar bi numaraları yok. lipglosslarının yoğun yapısı ve simleri çok tatlı ama. hakkını vereyim şimdi.
son olarak bildiğim üzere hali hazırda türkiye'de bir mağazaları yok. fakat yolunuz yurt dışına, ingiltere taraflarına, düşerse ya da ingiltere'de yaşayan eş dost tarafından getirtmek suretiyle, fiyat aralığı max factor ve loreal'le hemen hemen eş değer olan bu markanın mutlaka bir iki ürünü test edilmeli derim.
bir de 22 pound ve üzeri alışverişlerde hiç de küçük olmayan numunelerden oluşan bir hediye paketi veriyor. haliyle gidip o numunelerin gerçeklerinden de alası geliyor insanın.
sonuç; bok gibi para harcatan markadır efendim.
ürünlerine şuradan ulaşılabilir:
http://www.boots.com/en/No-7
içinde hayvansal yağ bulundurmadığından mıdır nedir bu markanın ruju olsun, göz kalemi olsun yapıları pek serttir. sürüldüğünde ne akma ne de kolay kolay dağılma yapar. göz kalemi bu yüzden takdire şayandır, akan göz kalemleri yüzünden panda gözü şeklindeki gözlerle dolaşmaktan yakınan dişinin kurtarıcısıdır.
360 rimeli ise kirpiklerde dolgunluk isteyen bayanlar için biçilmiş kaftandır. büyük fırçasıyla hem kirpiklerinizi güzelce kıvırır hem de "benim bu kadar kirpiğim yoktu lan nerden çıktın bunlar" dedirtecek şekilde dolgunluk verir. tek eksisi çabuk bitmesidir. ya da benim gibi rimel canavarı bir insana dayanamadı, o da kuvvetle muhtemel tabii.
soft damson adında bir mineral allığı da vardır ki yapısı gerçekten mükemmeldir. yanında verdikleri fırçasıyla da sürümü oldukça kolaydır. fakat çok açık tenlilerin "yaşasın sonunda aradığım rengi buldum" şeklinde, benim yapmış olduğum gibi hemen sazanlayıp atlamaması tarafımca tavsiye edilir. sevgili beyaz tenliler, siz gidin soft pink'i alın, soft damson'ı esmerlere bırakın. zira esmerlerde kıskandırıcı düzeyde güzel duruyor. kabullenin.
farları ve ruju hakkında çok bir şey söylemeyeyim, illa ki bu markadan alınmalı dedirtecek kadar bi numaraları yok. lipglosslarının yoğun yapısı ve simleri çok tatlı ama. hakkını vereyim şimdi.
son olarak bildiğim üzere hali hazırda türkiye'de bir mağazaları yok. fakat yolunuz yurt dışına, ingiltere taraflarına, düşerse ya da ingiltere'de yaşayan eş dost tarafından getirtmek suretiyle, fiyat aralığı max factor ve loreal'le hemen hemen eş değer olan bu markanın mutlaka bir iki ürünü test edilmeli derim.
bir de 22 pound ve üzeri alışverişlerde hiç de küçük olmayan numunelerden oluşan bir hediye paketi veriyor. haliyle gidip o numunelerin gerçeklerinden de alası geliyor insanın.
sonuç; bok gibi para harcatan markadır efendim.
ürünlerine şuradan ulaşılabilir:
http://www.boots.com/en/No-7
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar