bugün
- kendine bir öğüt ver7
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi5
- ısparta simidi8
- hewal ebo4
- kuran da namaz yok15
- ben ıspartada yaşıyorum4
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ateistlerin temel hatası6
- en sevilmeyen yazar4
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- en iyi simit hangi şehirdedir8
- z kuşağı7
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- vizontele 3 akp nin yolu3
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- gürcistan4
- sözlük yazarlarının saatleri15
- tügva'ya soruşturma açılması2
- kadınlar arası rekabet7
- 11 nisan 2027 amedspor galatasaray maçı3
- erdal beşikçioğlu5
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- instagram6
- nissan navara2
- velvet19
- iyi kötü çirkin2
- luluksuluk3
- true çaylak olunca sözlükte kalite artıyor3
- etimesgut belediyesi ne yolsuzluk operasyonu4
- kadın kadının destekçidir5
- eren kaşıkçı10
- ege üniversitesi vs dokuz eylül üniversitesi4
- bir geçmiş olsun alırım artık3
- kağıt2
- film repliği2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi10
- hangi manifest kızısın2
- arkadaşlar geri geldim3
- çin3
- habire12 vs ciguli kral3
- çorum kalesi4
- katates ve gocu6
- fatura3
- akdeniz üniversitesi vs uludağ üniversitesi2
- erkek gibi konuşan kız6
- zaman baba12
- arkadaşlar uyudunuz mu9
- yoran insanların ortak özellikleri8
sakın ha! uzak durun!
lanet olası bir modem markası. şöyle ki; yaklaşık bir ay önce lise son sınıftan beri kullandığım datron marka modemi reset manyağı olduğu için değiştirdik ve bu hurdayı satın aldık. nedendir bilmem satış temsilcisi elemanların hepsi de bu lanet markayı tavsiye etti. şu an hepsinin ayrı ayrı annesi hakkında yazdığım şiirleri paylaşmak isterdim ancak, gereksiz olduğunu düşünüyorum burada...
neyse bayıldık yüzelli yi, getirdik eve kurduk. kutusunda, bir apartmanda sizin eviniz haricinde alt ve üst katlarda da rahatlıkla çalışabileceği gösteriliyordu şekil itibariyle. ama gelin görün ki aynı evin mutfağında bile çalışmak için kıçını yırtar vaziyette modemimiz. sürekli netten kopmalar, kasmalar ve beklediğimiz gibi arızalındı pezevenk! on-off tuşuna bastığınızda kafasına göre canı isterse çalışıyor. adamı deli ediyor yaprak kafalı alet.
mecbur karşı apartmandaki yaşlı teyzenin bağlantısını kullandırıyor bana bu aralar. haberleride yok. onlarında modemini ben kurmuştum zamanında. hiç olmazsa beleş. pek yavşamıyorda. inşallah kotalı falan değildir lan! yoksa faturayı görünce kalp krizinden giderse kadın kendimi çok kötü hissedeceğim. bu arada kızıda çok güzel maşşallah. allah sahabına bağışlaya...
edit: ttnet'in her yeni abonesine bu markayı gönderdiğini düşündüğümüzde; kaliteye, sağladığı hizmete, müşteri memnuniyetine ne denli önem verdiğini bir kez daha anlıyoruz.
lanet olası bir modem markası. şöyle ki; yaklaşık bir ay önce lise son sınıftan beri kullandığım datron marka modemi reset manyağı olduğu için değiştirdik ve bu hurdayı satın aldık. nedendir bilmem satış temsilcisi elemanların hepsi de bu lanet markayı tavsiye etti. şu an hepsinin ayrı ayrı annesi hakkında yazdığım şiirleri paylaşmak isterdim ancak, gereksiz olduğunu düşünüyorum burada...
neyse bayıldık yüzelli yi, getirdik eve kurduk. kutusunda, bir apartmanda sizin eviniz haricinde alt ve üst katlarda da rahatlıkla çalışabileceği gösteriliyordu şekil itibariyle. ama gelin görün ki aynı evin mutfağında bile çalışmak için kıçını yırtar vaziyette modemimiz. sürekli netten kopmalar, kasmalar ve beklediğimiz gibi arızalındı pezevenk! on-off tuşuna bastığınızda kafasına göre canı isterse çalışıyor. adamı deli ediyor yaprak kafalı alet.
mecbur karşı apartmandaki yaşlı teyzenin bağlantısını kullandırıyor bana bu aralar. haberleride yok. onlarında modemini ben kurmuştum zamanında. hiç olmazsa beleş. pek yavşamıyorda. inşallah kotalı falan değildir lan! yoksa faturayı görünce kalp krizinden giderse kadın kendimi çok kötü hissedeceğim. bu arada kızıda çok güzel maşşallah. allah sahabına bağışlaya...
edit: ttnet'in her yeni abonesine bu markayı gönderdiğini düşündüğümüzde; kaliteye, sağladığı hizmete, müşteri memnuniyetine ne denli önem verdiğini bir kez daha anlıyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar