bugün

kankayla tatile gitmek

vandal mimar ile birlikte yaptığımız şey. bütün kış plan yaptık; burdan motor kiralarız, falezlerden aşağı çivileme atlarız, lazanya yeriz, şirince'deki kilisede güzel manitalar dileriz falan. ama olmadı, hiçbirini yapamadık.

bir kere kanka ile tatil planlanarak yapılacak bir şey değil. bir de kanka karşı cins ise hakikaten kısmetinizi kapatabiliyor. sevgili sanıp yanaşan çiçekçilerden de kurtulamıyorsunuz. bi de bunun ayağına deniz kestanesi batmaz mı? sırtımda taşıdım otele kadar. neyse.

eğleneceğiz diye bindiğimiz su kaydırağında hiç beklemeden arkamdan gelmiş, çığlıkları kulağımda, suya düştüğümüzde ise tepemdeydi, lan dedim n'oluyoo yaaa! hehe kaptan naber kanka dedi. eğlence anlayışınız birbirine uymuyorsa bireysel takılın, ibişlik yapmayın.

annem aradı, oğlum bitmedi mi tatilin, ne o ses sevgilin mi var dedi, biliyorum saklama, getir, göreyim, evlenirsiniz belki falan. ovvv dedim yan bastık. anne dedim arkadaşım, kankam o. e tatile niye birlikte gidiyorsunuz dedi, demek sevgilisiniz. anne dediğiniz toplumun genelini yansıtır. bütün bu yazdıklarımdan çıkarılacak sonuç anlamayanlar için; kanka ile tatile gidilmez.
güncel Önemli Başlıklar