bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz29
- islamda namaz yoktur9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 0 0 719
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- portakallı revani3
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- motorin3
- royall stars2
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- türkiye8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- yaşar dinleyen erkek8
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- anın fotoğrafı6
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- humus3
- avm gezme kültürü7
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması4
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- tuğralı doblo3
- seyyid kutub4
- bir dönem popüler olan bölümler2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- kendin gibi biriyle olmak4
- kahvaltı9
- günün en güzel kızı3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- beşiktaş9
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- dedem abdülhamid gah gah2
vandal mimar ile birlikte yaptığımız şey. bütün kış plan yaptık; burdan motor kiralarız, falezlerden aşağı çivileme atlarız, lazanya yeriz, şirince'deki kilisede güzel manitalar dileriz falan. ama olmadı, hiçbirini yapamadık.
bir kere kanka ile tatil planlanarak yapılacak bir şey değil. bir de kanka karşı cins ise hakikaten kısmetinizi kapatabiliyor. sevgili sanıp yanaşan çiçekçilerden de kurtulamıyorsunuz. bi de bunun ayağına deniz kestanesi batmaz mı? sırtımda taşıdım otele kadar. neyse.
eğleneceğiz diye bindiğimiz su kaydırağında hiç beklemeden arkamdan gelmiş, çığlıkları kulağımda, suya düştüğümüzde ise tepemdeydi, lan dedim n'oluyoo yaaa! hehe kaptan naber kanka dedi. eğlence anlayışınız birbirine uymuyorsa bireysel takılın, ibişlik yapmayın.
annem aradı, oğlum bitmedi mi tatilin, ne o ses sevgilin mi var dedi, biliyorum saklama, getir, göreyim, evlenirsiniz belki falan. ovvv dedim yan bastık. anne dedim arkadaşım, kankam o. e tatile niye birlikte gidiyorsunuz dedi, demek sevgilisiniz. anne dediğiniz toplumun genelini yansıtır. bütün bu yazdıklarımdan çıkarılacak sonuç anlamayanlar için; kanka ile tatile gidilmez.
bir kere kanka ile tatil planlanarak yapılacak bir şey değil. bir de kanka karşı cins ise hakikaten kısmetinizi kapatabiliyor. sevgili sanıp yanaşan çiçekçilerden de kurtulamıyorsunuz. bi de bunun ayağına deniz kestanesi batmaz mı? sırtımda taşıdım otele kadar. neyse.
eğleneceğiz diye bindiğimiz su kaydırağında hiç beklemeden arkamdan gelmiş, çığlıkları kulağımda, suya düştüğümüzde ise tepemdeydi, lan dedim n'oluyoo yaaa! hehe kaptan naber kanka dedi. eğlence anlayışınız birbirine uymuyorsa bireysel takılın, ibişlik yapmayın.
annem aradı, oğlum bitmedi mi tatilin, ne o ses sevgilin mi var dedi, biliyorum saklama, getir, göreyim, evlenirsiniz belki falan. ovvv dedim yan bastık. anne dedim arkadaşım, kankam o. e tatile niye birlikte gidiyorsunuz dedi, demek sevgilisiniz. anne dediğiniz toplumun genelini yansıtır. bütün bu yazdıklarımdan çıkarılacak sonuç anlamayanlar için; kanka ile tatile gidilmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar