bugün

facebook

ilkokul arkada$ı geyiği vardı ya 2 sene önce, yok ilkokul arkada$ınızı bulun cart curt herkes dadanmı$, okullarını aratmı$, gruplara katılmı$ durumda falandı. kimileri buldu kimileri bulamadı çok gerekli ilkokul arkada$larını. bazıları bulu$tu, iki kere oturup çay içtiler tamam bitti olay. hiç sevi$en oldu mu mesela bunların içinde ? ya da sevgili olan hatta evlenen.. (oha)

sevinç'in önünde görmü$tüm geçen sene, küçük bir grup topla$mı$ ama herkesin o an bir araya geldiği çok belli. kısa bir süre sonra duydum zaten 'feysbuk' lafını. her biri 22-23 ya$ında 3 tane birbirinde güzel kız ve 3 tane kelimenin tam anlamıyla 'sümsük'. muhtemelen ilkokulda sınıfın en 'yakı$ıklı' çocuklarıydılar. hani me$hur bi' 'ilkokul yakı$ıklılığı' vardır ya. onlar ilerleyen yıllarda maymuna döner ve lise hayatları sivilcelerle sava$ destek gruplarına katılmakla geçer. (yok öyle bir grup tabii, feys'te açılmadıysa)

'sikimsonik' diye bir yaftalamaya $ahit oldum, mark sağolsun; az bile demi$. ultra-übersikimsonik gibi bir kelime anca kar$ılar bu durumu.

arkada$ listesi kabarsın diye ekleyenler. yıllardır görü$meyip de ekleyip selam sabah vermeyenler. selam sabah verip de sonra ortadan kaybolanlar. sen nası bi' çaba harcadın derseniz hiç bi' çaba harcamadım çünkü böyle garip arzularım olmadı. yani alla$kına napıyım ben götümde kısa donla gezerken tanı$tığım sümüklü ahmet'i, mehmet'i ? muhtemelen kılımdır pezevenge zaten. yani ilkokul lan bu anlam veremiyorum cidden. adamla en büyük ortak paydam kantinden yumiyum alıp tahta sıraların üzerini çizmekken nasıl bir ortak paydam olacak ki. yıllar sonra pezevengin teki olup çıkmı$ adam benim için bir yabancı artık. sokakta gidip hoca naber deyip kimseyle tanı$mıyosam ilkokuldaki pandikçi fahri'yi neden bulayım ? (pandikçi fahri bunu okuyosa sakın mesaj atmasın ve siktirsin gitsin.)

yahu feysbuk'a üye olmanın bana tek getirisi: fotoğrafları payla$abilmek. ha bir de 'kimi zaman' new feed. gerekli kullanılmadığında jurassic park'a çevirebilsede bunlar diğer tırıvırıdan çok daha kullanma sebebi bu siteyi. ama gerisi tra$ be hocam.

mesela twitter'ı sırf bu yüzden destekliyorum, bitirsin mınakoduğm sitesini, döksün köküne kibrit suyu; vallahi hiç problem değil. girelim en azından 'okuyalım' gidelim video'muzu yutuptan, deilimo$ın'dan falan payla$alım. $u amgöt meraklılarıda gitsin yonca'ya moncaya. eskiden nasılsa öyle olsun gene. kimin hayatına ne kattı bu feysbuk. anlamsızlığın farkında değil misiniz lan ? yahu ben bir siteye her girdiğimde kanser katsayım 5'le çarpılıyosa muhtemelen bi' bok vardır zira gâyet ho$görülü bir adamımdır.

unutmadan 'o kadar giydirdin nie kullanıon hâlâ rrağm' derseniz, kullanmıyorum. hatta bu salak alı$kanlıktan kurtulmak için kapatmadan önce gidip not defterinde random serpi$tirdiğim kombinasyonu $ifre kısmına kopipeystleyip, sonra kapattım. ha öğrendimki $ifre isteyince o gönderiyomu$. bu $uan için beni ilgilendirmiyor. yarın bir gün açarsam bu entry'i de editlemem. bahanem hazır: fotoğraf ve new feed payla$ımı. hem çeli$ki de iyidir, doğruya ula$tırır. feysbuk da azcık delikanlı olsun hesabı tümden silme linkindeki o harf/rakam $eysine bir milyon kez (neredeyse) doğru girdiğim halde yanlı$ girdin deyip asena'la$masın.
© copyright 2005 - 2026