bugün

atatürk sabetayist midir sorunsalı

atatürk dini bir lider değil siyasi ve askeri bir dehadır. bu insanı din tercihlerine göre yorumlamak, yorumlatmaya çalışmak, en basit tabiriyle fitne, fücür, fesatlık kokan davranıştır.

sabatayistler hakkında biraz bilgisi olan herkes bilir ki temel kural, gizliliktir. bu aileler hakkında bilgi sahibi olmanın tek yolu içlerine girebilmek, yani sabatayist olmak gerekir. soruyu şu hale getirelim: soner yalcın sabatayist midir? eğer sabatayistse kendisi de bu cemaatin hizmetine çalışmak zorunda değil midir? "o zaman latife hanım izmirli uşakizade sülalesindendi, sabatayistler dışarıya kız vermezler, atatürk latife hanımla evlendi, o zaman ?" deyip deyip de atatürk sabatayisttirşeklinde neden konuşamamaktadır.neden ülke insanının kafasındaki atatürk imajını ben demedim onlar dedi sabatayisttir diye çizdirmeye çalışmaktadır.

sabatayist denilen atatürk değil midir? "bu topraklar üzerinde herkes inancını istediği hal üzerine yaşamalıdır" diye

sabatayist denilen atatürk değil midir? "hz.muhammed öyle bir liderdir ki senin benim adımız silinir onun ki silinmez" diyen.

sabatayist denilen atatürk değil midir? beni burada dini ve milliyi özgür ve korkusuzca savunma hakkımı kullanmam neden olan?

behey insanoğlu, yediğin kaba sıçmayı neden bu kadar seversi?
behey insankızı, neden biraz yorumlamaz, yorumlayamazsın? *