bugün

4 ekim 2009 fenerbahçe gençlerbirliği maçı

christian.. bu takıma cuk oturduğunu artık görmekteyiz gönül rahatlığıyla. en sonunda maçı dikine oynayan ve pres yapan bir orta saha oyuncusu elde etti fenerbahçe. Aurelio'nun boşluğu nihayet doldu bence.

Emre.. gerçekten kendini buldu. Geçen seneki emre ile arasında dağlar kadar fark var. Çok mücadele ediyor, çok uğraşıyor ve klasını konuşturuyor.

Volkan.. yine bildiğimiz takımın en iyi isimlerinden. Harika kurtarışlar. kendine olan sonsuz güveni, artist hareketleriyle kalbimdeki yerini sağlamlaştırdıkça sağlamlaştırıyor.

Lugano.. işte gerçek fenerbahçe'li. Fizik olarakta hazır hale geldi, Bilica ile de iyi anlaşıyorlar. Savunma blok halinde çok çok iyi maşallah. Zaten ligin en az gol yiyen takımı olmamız boşa değil.

Dos santos.. Şu yabancı kontenjanı olmasa da hep bu adam oynasa keşke. Kötü de oynasa, bir kaç hareket yapıyor, bir pas veriyor oyunun şekli değişiyor. Kaliteli bir kumaş. Alex'in izinden geliyor.

Özer.. on dakika görmek yetmiyor bu yeteneği. Herkes fark etti sanırım ne kadar iyi ve hazır olduğunu. Bir sağ bekte gördüm, bir ileri uçta, bir orta sahada. Şu adam bir maçta yarım saat oynasın ortalığın amına koyacak adım gibi eminim. Top ayağına o kadar çok yakışıyor ki sürekli oynasın istiyorum.

Ve Kralex.. Hagi galatasaray taraftarının sevgilisi biliyoruz.. Çok şey yaptı galatasaray için onu da biliyoruz. Çokta iyi futbolcuydu ona da eyvallah... Amaaaaa.. Gelmedi be kardeşim.. Bu adam gibisi asla ve asla gelmedi türkiye'ye.. Oyun zekası mı? yetenek mi? Liderlik mi? Gol mü? Asist mi? puan kazandırmak mı? ipten almak mı? kader değiştirmek mi? Dünyada benzeri varsa bu adamın gelin yüzüme tükürün. Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusu bu adam. Hem istatistikleri, hem oyunu hem de karakteriyle. iyi ki varsın büyük kaptan, iyi ki fenerbahçe'lisin.

tanım: kendi rekorumuzu kendimiz kırarız sloganının gerçeğe dönüştüğü maç. Lider belli.. 2.nerde?