bugün

can sikacagi

1000. entrymi kendime ithaf ediyorum.

ehe. böyle bi manyaklık gördüm sözlükte. kim ki, bilmem kaçıncı entrysini giriyorsa sayısını belirtiyor ve bunu övünme malzemesi yapıyor. bana enteresan gelen bu durumu uygulayarak, bu psiko davranışı anlamaya çalışma maksatlı yazıyorum bu entryi de. biraz yazıp, arada bir şeyler içeceğim ve çişimi yaptıktan sonra devam edeceğim.

öff döndüm. bir şey değişmedi dostum sizi anlayamadım, kusura bakmayın.
bir de bu tarz entrylerin yazıldığı başlıklar önem arz ediyor, aklıma geldi araya sokayım dedim. böyle entryler sözlükte sevdiğiniz bir yazarın nick altı olur illa ki. narsistler ise kendi nick altlarını seçmekte. neden peki?

başka nick altı seçildiyse, arada bir bağ var demektir ve bu bağ suyun kaynama süresi ile doğru orantılı seyreder. canlarım, önemli(!) sayılardaki entrylerinizi o çok değer verdiğiniz yazarın nick altına yazarsanız ona verdiğiniz değeri de cümle alme göstermiş olur, beğenisini de kazanırsınız. bak söylüyorum, yok böyle bi' şey!
bu davranışınız, -cinsiyet ayrımı yapmaksızın- yavşamaktır, daha azı değil. hatta fazlası olur da azı olmaz.

bi de benim gibi kendi nick altında entry sayısını belirterek böbürlenenler var. narsist ruhlarım benim. cidden ruhsunuz siz! ablak ablak dolaşır, etrafına "aslında ben süpersonik bir insanım bakışları" atarsınız. birileri sizi fark etmediyse debelenir, olay çıkarır ne denli müthiş olduğunuzdan, size gereken değerin verilmediğinden dem vurursunuz. lan narsistsen narsistliğini bil de kendinle yetin. ama yok illa da bi hava caka.

velhasıl, bu boku yiyen karşıma çıkmasın. çok pis küfrediyorum.

5380236. entrymde yine burda buluşmak üzre. ok. optm. bye.