bugün
- sözlük yazarlarının gerçek adları39
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar6
- anın görüntüsü27
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- petrol bulduk haberleri8
- sadece filistin'i önemsemek13
- israil11
- nervio hamferdinin izmire gelmesi4
- mazotun litresi 101 lira36
- türkler vs türkiyeliler6
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- kürdü sevin9
- arkadaşlar neden böyle4
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz12
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız2
- regl günündeki bir kızın aksesuarları4
- as maca8
- israil nüfusunun yarısı müslüman5
- yoruldum2
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- yetiş ya gavs6
- atilla uğur'un öcalanın listesinin başında olması5
- reagan ridley9
- allah2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- mhplilerin hala mhpye oy verecek olması7
- arkadaşlar bakar mısınız18
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- türkiyeli ermeniler ve rumlar4
- vazgeçtim dünyadan2
- sabah uyanınca ilk iş küpelerini takan erkek4
- true vs sarı şeker kafes dövüşü7
- en iyi bisküvi9
- başkasını açık oylamış bir erkekle evlenen kız5
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa3
- yaşlılığı kabullenemeyen insan7
- ktç'nin küçükken sarışın yeşil gözlü olması11
- bonnie blue6
- parcalandim toparlanamiyorum36
- yazarların fobileri20
- hasan atilla uğur9
- iltica13
- g i l d e d l i l y27
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- 51 komando tugayı3
- sıkıldım13
- dağdan gelip bağdakini kovmak3
- star wars ta en çok stormtrooper ların sevilmesi5
iddiaya göre değil meydana gelen olaya göre havan mermisiyle paramparça olan kızdır. ama ne tuhaftır ki bu küçük kızın paramparça olması ( bu kürt kızının demeliydim sanırım ) ne türkiye cumhuriyeti devletini, ne türkiye cumhuriyeti halkını ne de türk medyasını rahatsız etmemiştir. yani kızın biri koyun otlatırken nerden geldiği belli olmayan fakat biraz irdelense hemen belli olacak bir havan topu mermisi atılıp kız parçalanıyor fakat bunu kimse ses çıkarmıyor.
bırakın ses çıkarmayı devlet olay yerine inceleme yapması için savcı bile göndermiyor olay yerindeki görüntüleri köyün imamı amatör bir şekilde kayıt edip savcılığa yolluyor.
devletin bölgeye ne kadar hakim olduğunu bu olaydan da anlayabilirsiniz. devlet oradaki halkın canıyla ne kadar ilgili, oradaki halkı ne kadar kendin görüyor, o halka ne kadar değer veriyor işte bu soruların hemen hepsinin cevabıdır ceylan önkol !
siz bir bölgenin halkını insandan saymayıp, öldüğünde öldürenin peşine düşmeyip, başka bir bölgedeki vatandaş kadar değer vermeyip ben sizin devletinizim diyemezsiniz.bunu söyleseniz bile bu şekilde devletlik yaptıktan sonra oradaki halk sizi zaten devleti olarak görmez ki şuanda zaten olan da budur.
aynı olayın izmir'de, muğla'da, trabzon'da, bursa'da olduğunu düşünün ve o zaman da medyada bu olayın bu kadar yer alacağını, devletin tüm birimleiyle bu kadr görmezden geleceğini ve halkın bu kadar umursamaz olacağını kendinize söyleyin. bakalım dediğinize kendiniz de inanıyor musunuz ?
uzun lafın uzunu demem o ki türkiye cumhuriyeti devletinin en büyük ayıplarından birinin paramparça fotoğrafıdır ceylan önkol !
bırakın ses çıkarmayı devlet olay yerine inceleme yapması için savcı bile göndermiyor olay yerindeki görüntüleri köyün imamı amatör bir şekilde kayıt edip savcılığa yolluyor.
devletin bölgeye ne kadar hakim olduğunu bu olaydan da anlayabilirsiniz. devlet oradaki halkın canıyla ne kadar ilgili, oradaki halkı ne kadar kendin görüyor, o halka ne kadar değer veriyor işte bu soruların hemen hepsinin cevabıdır ceylan önkol !
siz bir bölgenin halkını insandan saymayıp, öldüğünde öldürenin peşine düşmeyip, başka bir bölgedeki vatandaş kadar değer vermeyip ben sizin devletinizim diyemezsiniz.bunu söyleseniz bile bu şekilde devletlik yaptıktan sonra oradaki halk sizi zaten devleti olarak görmez ki şuanda zaten olan da budur.
aynı olayın izmir'de, muğla'da, trabzon'da, bursa'da olduğunu düşünün ve o zaman da medyada bu olayın bu kadar yer alacağını, devletin tüm birimleiyle bu kadr görmezden geleceğini ve halkın bu kadar umursamaz olacağını kendinize söyleyin. bakalım dediğinize kendiniz de inanıyor musunuz ?
uzun lafın uzunu demem o ki türkiye cumhuriyeti devletinin en büyük ayıplarından birinin paramparça fotoğrafıdır ceylan önkol !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar