bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- the wheels on the bus2
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- intihar etmek4
- en iyi vampir filmi4
- yazarların akşam yemekleri6
- sözlük kızlarının kekleri24
- cok da abartmaya gerek uok6
- kuran2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- en iyi kurt adam filmi3
- kültür2
- kadınlar7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- intothenirvana2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması6
- meriç dükalığı8
- okan buruk9
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- allah11
- gary oldman2
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- fusya semsiyeli yabanci22
- the crow2
- kürdistan10
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- çirkin2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- galatahahahahahaha3
- annem2
- ermeni alfabesi2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- true ile tatlı sert3
- ölümden korkuyor musunuz17
- günlük2
- tai lung8
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
pkk sempatizanlarının oluşturduğu askerlere taş ve molotof atan kalabalığın üstüne 7 kurşun sıkarak 1 kişiyi telef eden askere yargıtaydan ceza çıkmadı..
helal olsun o askere.. burada askerin yaptığı meşru müdafadır çünkü.. adamlar arabaları yakacaklar ortalığı darma duman edecekler ve karşılığında hiç bir ceza almayacaklar öyle mi!! ayrıca atılan taşlar ve molotoflar polise veya askere isabet etse ve askerimiz orada can verse ne olacak! bir taş bile öldürücü etkisi olan birşeydir.. bunlara böyle yapmazsan akıllanmazlar..
bugün orada protesto yapanlar yarın dağa çıkıp askere polise kurşun sıkacaklar.. buna eminim.. o kalabalıkta asla masum bir insan göremezsiniz.. hepsi vatan düşmanı hainlerdir.. normal bir vatandaşın gidipte orada o kalabığın içinde bulunmasının mümkünatı yoktur çünkü..
bu yüzden iyi olmuş! üzüldüğüm tek nokta var isabet etmeyen 6 mermiye yazık olmuş..
http://haber.mynet.com/de...rar-cok-tartisilir/471416
(bkz: o değil de ben mermiye acıyorum)
helal olsun o askere.. burada askerin yaptığı meşru müdafadır çünkü.. adamlar arabaları yakacaklar ortalığı darma duman edecekler ve karşılığında hiç bir ceza almayacaklar öyle mi!! ayrıca atılan taşlar ve molotoflar polise veya askere isabet etse ve askerimiz orada can verse ne olacak! bir taş bile öldürücü etkisi olan birşeydir.. bunlara böyle yapmazsan akıllanmazlar..
bugün orada protesto yapanlar yarın dağa çıkıp askere polise kurşun sıkacaklar.. buna eminim.. o kalabalıkta asla masum bir insan göremezsiniz.. hepsi vatan düşmanı hainlerdir.. normal bir vatandaşın gidipte orada o kalabığın içinde bulunmasının mümkünatı yoktur çünkü..
bu yüzden iyi olmuş! üzüldüğüm tek nokta var isabet etmeyen 6 mermiye yazık olmuş..
http://haber.mynet.com/de...rar-cok-tartisilir/471416
(bkz: o değil de ben mermiye acıyorum)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar