bugün
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler14
- kiraz cicegi kolonyasi45
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması2
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat11
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- messi vs maradona5
- misojini3
- 2026 dünya kupası30
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- sersem herif14
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- sevgiliyle film izlemek için sinema kapatan erkek4
- izlenilen ilk yabancı dizi12
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu3
- allah3
- ateist3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- yaprak yiyen kadın4
- aynı anda üç kızla gezmek5
- mehmet okuyan12
- bir şeyler söyle3
- avrupa birliği4
- kim kimin fakesi10
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler4
- gavurun kızı6
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- magnum4
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- zall'a yazdığım mesaj7
- meyveli soda içen erkek2
- alttaki yazarın gerçek adını tahmin etme4
- örümcek adamın siyah simbiyot kostümünü giymek2
- fas13
- fransa10
- lise arkadaşları4
- aşkom diyen erkek4
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı10
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- yapay zeka ile sohbet ederken duyulan garip his4
- deniz göktaş'ın proje olması2
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- kadınların koşamaması6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
heyhat!
koşun erenler yangın var!
öyle bir yangın ki övünecek şey'i kalmayanlar ülkeleriyle övünüyorlar. Koşun piyes'e koşun. bu gece oyun var sahnede. bir direnişçinin saçmalaması.
Vatan millet sakarya haydi ya allah...
Ben diyordu direnişçi vatanım için canımı veririm. Sonun da memleketimi bok götürsede, parsel parsel satsalarda, en üstün ırk türk ırkıdır diye övünmekden başka bir acizliğim kalmasa da savunurum.
ben ki ideolojik gitar çalan öğrencileri okuldan atarım, Başını kapattığı diye coplarım onları almam içeri. BEn ki bir millet için çarpışırım rahatça batsınlar, her türlü pisliği medeniyet diye ülkeme soksunlar , yaptıklarıyla övünsünler , her bayramda evine bayrak assınlar ama ona para vermesinler bedava dağıtılanları assınlar. Vatan sevgisi , bayrak sevgisi ya bu parayla alınmaz!
devam etti direnişçi!
ben önüm egeçen her kuvveti ezerim. bunlar isterse kardeşlerim olsun. Alırım kellerini, çünkü vatanım sağ olsun. SAğ olsun ki aynı karından çıktığımız insan bile yapışssın yakama. Bir tek ben varım benim dışımda ki herkes haindir. ölmelidirler.
ölülerden bile hıncımı alamam ben onların anneleri de ölemeli babaları da hatta kafataslarında kolye yapmayalım hatıra olsun diye. Savaş hali bu ne olacak ben savunmacıyım.
bir ülke kuruluyor ki benden başka her kes gitsin biz kalaım. SAdece bu bahçede laleler kalsın. GEri kalanı söküp atın.
son sözünü söyledi direnişçi!
burası benim hepiniz gidin. hakimiyet milleitmindir.
direnişçinin arkasından bir ses yükselir semaya;
tarihsel olayları , fikirleri göklere çıkarmak o kişyi putlaştırmaktan geçer.
koşun erenler yangın var!
öyle bir yangın ki övünecek şey'i kalmayanlar ülkeleriyle övünüyorlar. Koşun piyes'e koşun. bu gece oyun var sahnede. bir direnişçinin saçmalaması.
Vatan millet sakarya haydi ya allah...
Ben diyordu direnişçi vatanım için canımı veririm. Sonun da memleketimi bok götürsede, parsel parsel satsalarda, en üstün ırk türk ırkıdır diye övünmekden başka bir acizliğim kalmasa da savunurum.
ben ki ideolojik gitar çalan öğrencileri okuldan atarım, Başını kapattığı diye coplarım onları almam içeri. BEn ki bir millet için çarpışırım rahatça batsınlar, her türlü pisliği medeniyet diye ülkeme soksunlar , yaptıklarıyla övünsünler , her bayramda evine bayrak assınlar ama ona para vermesinler bedava dağıtılanları assınlar. Vatan sevgisi , bayrak sevgisi ya bu parayla alınmaz!
devam etti direnişçi!
ben önüm egeçen her kuvveti ezerim. bunlar isterse kardeşlerim olsun. Alırım kellerini, çünkü vatanım sağ olsun. SAğ olsun ki aynı karından çıktığımız insan bile yapışssın yakama. Bir tek ben varım benim dışımda ki herkes haindir. ölmelidirler.
ölülerden bile hıncımı alamam ben onların anneleri de ölemeli babaları da hatta kafataslarında kolye yapmayalım hatıra olsun diye. Savaş hali bu ne olacak ben savunmacıyım.
bir ülke kuruluyor ki benden başka her kes gitsin biz kalaım. SAdece bu bahçede laleler kalsın. GEri kalanı söküp atın.
son sözünü söyledi direnişçi!
burası benim hepiniz gidin. hakimiyet milleitmindir.
direnişçinin arkasından bir ses yükselir semaya;
tarihsel olayları , fikirleri göklere çıkarmak o kişyi putlaştırmaktan geçer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar