bugün

cem tv

yeni yayın döneminde deneme yayınından ciddi kanallığa (nasıl bişiyse artık) geçişin işaretlerini veren kanal. dijitürk'e de 57'den girmiş bu arada.

devamı copy paste'den hallice tabii...

(bkz: gülgûn feyman), yeni yayın dönemi'nde "cemtv ana haber"le ekranlara gelecek.

(bkz: erol mütercimler), "alternatif" programıyla siyasetle ilgili bilinmeyenlerin şifrelerini bu programla çözecek.

(bkz: uluç gürkan), güncel, siyasal ve ekonomik politikaları, türkiye'nin değişen dengelerini deneyimli konukların güçlü yorumlarıyla cemtv ekranlarında izleyiciyle paylaşacak.

cemtv izleyenleri günün ilk haberlerini, ekonomiyi ve hayata dair her şeyi atilla yeşilada'lıyla birlikte "kahve kokusu"nda bulacak.

"kent ve yaşam" programıyla deneyimli gazeteci celal toprak halkın gerçek sorunlarını ve yaklaşan seçimlerin nabzını cemtv izleyicisiyle tartışacak.

(bkz: mesut yar), haftanın öne çıkan haberlerini kendine has üslubuyla kendi penceresinden cemtv izleyicisi için yeniden değerlendirecek.

jeofizik mühendisi prof. dr. ahmet ercan ve mehmet suha uçar, türkiye'nin toplumsal, kültürel ve çevresel yapısını ilgilendiren gerçek sorunları ve açmazlarını uzman kişilerle tartışacak.

keyifli sohbetlerin türkülerle buluşacağı "seher yıldızı"nda (bkz: seher dilovan) ve konukları cemtv ekranlarından evlerinize konuk olacak.

türkülerini anadolu toprağıyla besleyen aynur haşhaş ve aşık gülabi ‘izleyenleri sanatın ve müziğin zirvesine çıkaracak.