bugün

türk ırkı için savaş zamanın yaklaşması

kendi soyundan şüphesi olmayan biri olarak ifade edebilirim ki, toplumda mikro milliyetçilik yaparak ayrımcılık yapan faşistlerin ortaya attığı mevzu.

şimdi kendi soyuma gelince, ben, yani paleface, karakoyunlular olarak bilinen ırk olarak türk olan bir aşirete mensubum! günümüzde karakoyunlu yörükleri olarak da bilinirler. (bkz: yörük)

bağlı bulunduğum aşiret, 1960-1970'lere kadar yerleşik hayata geçmemiş bir aşirettir! memleketim olan serik de bundan 35-40 yıl kadar evvel, büyük olayların yaşandığı ve girişinde "bu ilçeye kürt giremez" tabelasının yıllarca asılı kaldığı bir yer!

yani, kafa tası milliyetçiliği yapacak olsam ben yaparım yavrucan!

ha, sen anlayamazsın benim "milliyetçlik" yaklaşımımı, basmaz kafan. biz böyle konuşunca "soyundan şüphe ediyor" der. benim aşiretim mısır'da türk devleti kurmuş, benim aşiretim iran'da türk devleti kurmuş (bkz: karakoyunlu devleti) ama bilmezsin. benim aşiretim hala anamas yaylası'nda şenlikler düzenler! tabi sen anlamazsın bunları, beynin ancak kan milliyetçiliğine basar!

orta asya'dan çıkan türklerin fiziki özelliklerine bak bir de bugün türkiye cumhuriyeti toprakları üzerindeki bize!

osmanlı padişahları bile bir noktadan sonra saf kan türk değildir! hangisinin anası devşirme değil? orhan bey'den sonra kaçının anası türk?

gençler kendi çapında milliyetçilik oynayıp sözüm ona vatansever kesiliyorlar.

ulan ırksal bağlamda milliyetçilik hangi ırk üzerinden yapılırsa yapılsın bu ülke için felaket getirir! bu ülkede milliyetçilik türklük üzerinden yapılır ancak, kafa tası ve kan olarak değil, anayasanın 66'ncı maddesi'nde de açıkça belirtildiği şekilde, vatandaşlık bağı üzerinden yapılır!