bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- sözlük kızlarının kekleri24
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- cok da abartmaya gerek uok6
- en iyi vampir filmi4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- kadınlar7
- anın görüntüsü25
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- kuran2
- kültür2
- true'nun engelli olması6
- intihar etmek4
- okan buruk9
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- intothenirvana2
- allah11
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sarapci koala hatayi33
- fusya semsiyeli yabanci22
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- kürdistan10
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- dantelli sütyen takan erkek12
- ölümden korkuyor musunuz17
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- gary oldman2
- the crow2
- true ile tatlı sert3
- çirkin2
- galatahahahahahaha3
- günün sözü16
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- tai lung8
- annem2
- ermeni alfabesi2
kendi soyundan şüphesi olmayan biri olarak ifade edebilirim ki, toplumda mikro milliyetçilik yaparak ayrımcılık yapan faşistlerin ortaya attığı mevzu.
şimdi kendi soyuma gelince, ben, yani paleface, karakoyunlular olarak bilinen ırk olarak türk olan bir aşirete mensubum! günümüzde karakoyunlu yörükleri olarak da bilinirler. (bkz: yörük)
bağlı bulunduğum aşiret, 1960-1970'lere kadar yerleşik hayata geçmemiş bir aşirettir! memleketim olan serik de bundan 35-40 yıl kadar evvel, büyük olayların yaşandığı ve girişinde "bu ilçeye kürt giremez" tabelasının yıllarca asılı kaldığı bir yer!
yani, kafa tası milliyetçiliği yapacak olsam ben yaparım yavrucan!
ha, sen anlayamazsın benim "milliyetçlik" yaklaşımımı, basmaz kafan. biz böyle konuşunca "soyundan şüphe ediyor" der. benim aşiretim mısır'da türk devleti kurmuş, benim aşiretim iran'da türk devleti kurmuş (bkz: karakoyunlu devleti) ama bilmezsin. benim aşiretim hala anamas yaylası'nda şenlikler düzenler! tabi sen anlamazsın bunları, beynin ancak kan milliyetçiliğine basar!
orta asya'dan çıkan türklerin fiziki özelliklerine bak bir de bugün türkiye cumhuriyeti toprakları üzerindeki bize!
osmanlı padişahları bile bir noktadan sonra saf kan türk değildir! hangisinin anası devşirme değil? orhan bey'den sonra kaçının anası türk?
gençler kendi çapında milliyetçilik oynayıp sözüm ona vatansever kesiliyorlar.
ulan ırksal bağlamda milliyetçilik hangi ırk üzerinden yapılırsa yapılsın bu ülke için felaket getirir! bu ülkede milliyetçilik türklük üzerinden yapılır ancak, kafa tası ve kan olarak değil, anayasanın 66'ncı maddesi'nde de açıkça belirtildiği şekilde, vatandaşlık bağı üzerinden yapılır!
şimdi kendi soyuma gelince, ben, yani paleface, karakoyunlular olarak bilinen ırk olarak türk olan bir aşirete mensubum! günümüzde karakoyunlu yörükleri olarak da bilinirler. (bkz: yörük)
bağlı bulunduğum aşiret, 1960-1970'lere kadar yerleşik hayata geçmemiş bir aşirettir! memleketim olan serik de bundan 35-40 yıl kadar evvel, büyük olayların yaşandığı ve girişinde "bu ilçeye kürt giremez" tabelasının yıllarca asılı kaldığı bir yer!
yani, kafa tası milliyetçiliği yapacak olsam ben yaparım yavrucan!
ha, sen anlayamazsın benim "milliyetçlik" yaklaşımımı, basmaz kafan. biz böyle konuşunca "soyundan şüphe ediyor" der. benim aşiretim mısır'da türk devleti kurmuş, benim aşiretim iran'da türk devleti kurmuş (bkz: karakoyunlu devleti) ama bilmezsin. benim aşiretim hala anamas yaylası'nda şenlikler düzenler! tabi sen anlamazsın bunları, beynin ancak kan milliyetçiliğine basar!
orta asya'dan çıkan türklerin fiziki özelliklerine bak bir de bugün türkiye cumhuriyeti toprakları üzerindeki bize!
osmanlı padişahları bile bir noktadan sonra saf kan türk değildir! hangisinin anası devşirme değil? orhan bey'den sonra kaçının anası türk?
gençler kendi çapında milliyetçilik oynayıp sözüm ona vatansever kesiliyorlar.
ulan ırksal bağlamda milliyetçilik hangi ırk üzerinden yapılırsa yapılsın bu ülke için felaket getirir! bu ülkede milliyetçilik türklük üzerinden yapılır ancak, kafa tası ve kan olarak değil, anayasanın 66'ncı maddesi'nde de açıkça belirtildiği şekilde, vatandaşlık bağı üzerinden yapılır!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar